Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sebastianas Vettelis Ispanijoje naudos naują važiuoklę

Sebastianas Vettelis šį savaitgalį Ispanijoje vyksiančiose F-1 varžybose naudos naują bolido važiuoklę. „Red Bull“ atstovų teigimu, tai nesusiję su ne itin gera vokiečio forma. Naujos važiuoklės naudojimas Barselonos trasoje, anot jų, buvo suplanuotas dar sezono pradžioje.
Sebastianas Vettelis
Sebastianas Vettelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujo bolido iki šiol neperpratęs S.Vettelis šiemet jau du kartus komandos buvo paprašytas lenktynėse į priekį praleisti ekipos draugą Danielį Ricciardo. „Red Bull“ patvirtino, kad šį savaitgalį vyksiančiose varžybose vokietis naudos naują bolido važiuoklę.

„Sebastianas lenktynėms Barselonoje gaus naują važiuoklę. Tai buvo suplanuota dar sezono pradžioje. Kita nauja važiuoklė vėliau atiteks Danieliui. Greičiausiai tai nutiks Silverstoune“, – pasakojo „Red Bull“ vyriausiasis dizaineris Robas Marshallas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sebastianas Vettelis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sebastianas Vettelis

„Pilotai ne visada nori keisti važiuokles, ypač tada kai jiems gerai sekasi. Tačiau mes esame nusiteikę per sezoną jiems duoti vieną arba dvi naujas važiuokles, kurias būsime patikrinę savo gamykloje naudojant įvairius bandymų metodus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius