Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį Kupiškyje – Egidijaus Janavičiaus paskaita apie sportinio automobilio paruošimą

Artėjantį sekmadienį Kupiškyje bus surengtas seminaras, kurio metu lenktynininkai ir autosportu besidomintys mėgėjai galės sužinoti visą informaciją apie teisingą automobilio paruošimą sportui. Paskaitą ves šios srities profesionalas, vienas geriausių technikų Lietuvoje, Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) Techninių reikalavimų komiteto pirmininkas Egidijus Janavičius.
Techninė komisija
Techninė komisija / Organizatorių nuotr.

„Ne pinigai, o žinios daro automobilių sportą saugesnį ir estetiškesnį“, – tokia Egidijaus Janavičiaus citata klausytojus į seminarą kviečia renginį organizuojantis klubas „Kupiškio auto-moto sportas“.

Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje vasario 23-ią dieną, sekmadienį įvyksiantis seminaras „Sportinio automobilio paruošimas“ taps tikru informacijos lobynu tiek jau dabar įvairiose disciplinose lenktyniaujantiems sportininkams, tiek naujokams, kurių galvose tik pradeda suktis mintys apie sportinio automobilio gamybą.

Organizatorių nuotr./Techninė komisija
Organizatorių nuotr./Techninė komisija

Seminare Egidijus Janavičius klausytojams papasakos visas tiesas apie saugumo įrangą bei teisingus žingsnius sportinio automobilio gamyboje.

Paskaita bus praturtinta blogais ir gerais pavyzdžiais, tad klausytojai galės aiškiai suprasti visas automobilių sporto užkulisių vingrybes.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka

Po teorinės paskaitos dalyvių lauks ir praktinė dalis. Prie Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bus išrikiuoti sportiniai bolidai – nuo slalomo automobilių iki autokroso ar bekelės technikos.

Remdamasis gyvais pavyzdžiais Egidijus Janavičius paaiškins, kokie techniniai sprendimai ir kodėl daromi ruošiant sportinį automobilį vienai ar kitai disciplinai.

Seminaro pradžia – 11 val. Renginys nemokamas. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla įsikūrusi adresu Jaunimo g. 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius