-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį „Nemuno žiede“ atidaromas motociklų lenktynių sezonas

Gegužės 18 dieną, vos praūžus „Autoplius Fast Lap“, Kačerginės žiedo asfaltą okupuos motociklų mėgėjai. Sekmadienio šventę organizuojantys „Dolce Moto“ žada vakarėlį iš trijų dedamųjų – treniruočių sesijos, „Dolce Moto Card Cup“ čempionato mėgėjams ir Lietuvos motociklų plento žiedo čempionato pirmasis etapo.
Šarūnas Pladas
Šarūnas Pladas / Asmeninio archyvo nuotr.

Treniruočių sesiją pradėti planuojama jau nuo 10 valandos ryto – visi dalyviai bus suskirstyti į tris grupes pagal vidutinį rato įveikimo laiką ir visas tris valandas pasikeisdami atliks 20 minučių trunkančius važiavimus. Į šias treniruotes kviečiami visi – tai puiki proga pramankštinti per žiemą sustingusius raumenis ir atgauti formą. 

Popiet treniruotės tęsis nustatyta tvarka iki pat 16 valandos, o organizatoriai visus norinčius kvies kvalifikuotis į „Dolce Moto CARD CUP“ – į mėgėjus ir pradedančiuosius orientuotą 5 lenktynių seriją. Čia, pramokę važiuoti žiedine trasa galės pabandyti pasigalynėti su sau lygiais varžovais, taip išvengiant pasistumdymų su rimtą važiavimo patirtį turinčiais sportininkais. 

Vakarėjant būtent pastarieji sportininkai rikiuosis prie starto linijos ir susirungs dėl Lietuvos motociklų plento žiedo čempionato pirmojo etapo geriausiųjų „Pretendent“, B600 ir B1000 klasėse – tai jau į profesionalus orientuotos varžybos, kurias, kaip ir visos dienos pasivažinėjimą galės išvysti visi norintys – renginys žiūrovams nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius