Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 01 /2019 10 17

Sekmadienį Uoginių autokroso trasoje – autosporto sezono uždarymo šventė

Jau artėjantį sekmadienį Kupiškio rajone, Uoginių autosporto komplekse paskutinį kartą šiemet bus galima išgirsti variklių gausmą. Organizatoriai iš pradžių šias varžybas planavo rengti spalio pradžioje, tačiau dėl netinkamų orų renginys buvo atidėtas spalio 20-ai dienai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomas Pošiūnas Photography nuotr.

Renginys visiems

Šįkart susirinkusiems žiūrovams bus tikrai kur paganyti akis, mat čia veiksmo bus visą dieną. Autokroso varžybų dalyviai čia lenktyniaus suskirstyti į klases pagal vairuojamą techniką. Klasių čia bus visa gausybė – nuo mažųjų bagių „Mini Buggy“ iki didžiųjų „Buggy 1600“ bei galingiausios kėbulinių automobilių įskaitos „OPEN 4500“.

Atskirą klasę lenktynėms turės ir moterys, kurių čia žada susirinkti visai solidi rikiuotė. Joje turėtų pasirodyti ne tik Lietuvos, bet Latvijos sportininkės.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka

Be to, autokroso važiavimai bus vainikuoti dar vienos įskaitos pasirodymu, kurią trasoje apskritai galima išvysti tik kartą metuose. Savo sportininkų automobiliai prie starto stos mechanikai.

Mechanikų klasės važiavimas visuomet būna kupinas intrigos ir kvapą gniaužiančių momentų. Tai paskutinės sezono lenktynės, tad mechanikai nebesistengia taupyti automobilių, nes jiems remontuoti jie jau turės visą žiemos sezoną.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka

Sunkiosios technikos gerbėjai taip pat turės ką veikti, mat Uoginių autosporto komplekse vyks ir visureigių varžybos, o jiems čia tikrai lengva nebus. Aplink automobilių kroso trasą nusidriekęs bekelės žiedas bus tikrai kietas riešutėlis visų visureigių klasių dalyviams.

Žiūrovai nenuobodžiaus ir dėl to, kad tą pačią dieną čia vyks ir keturračių varžybos, tad kiekvienas auto ir moto sporto gerbėjas tikrai ras sau įdomią discipliną arba galės visų trijų sporto šakų važiavimus stebėti paeiliui.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Varžybų akimirka

Renginys spalio 20-ą dieną, sekmadienį Uoginių autosporto komplekse prasidės dalyviu paradu 10.30 val., o pirmieji startai numatyti 11 val.

Bilieto kaina žiūrovams – 3 eurai. Trasos vietą galite rasti žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius