Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „Nemuno žiede“ – Lietuvos slalomo čempionato baigiamasis akordas

Jau rytoj Kačerginės „Nemuno žiede“ bus surengtas paskutinis, finalinis Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas. Tai šeštasis etapas, tačiau faktiškai varžovai trasoje susitiks ketvirtą kartą, mat dar du etapai buvo atšaukti.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / „Fratelli Photo“ nuotr.

Finalinį etapą Kačerginės „Nemuno žiede“ organizuoja „KTK Racing Division“ kolektyvas. Organizatoriai dalyviams parengs dvi trasas. Kiekvieną iš jų sportininkai turės įveikti po du kartus. Beje, Lietuvos slalomo čempionate galioja tvarka, jog visi važiavimai yra įskaitiniai, todėl kiekviena padaryta klaida gali lemti vietą galutinėje rikiuotėje.

Po šio etapo paaiškės, kurie sportininkai taps Lietuvos slalomo čempionato prizininkais, o kurie turės teisę vadintis čempionais. Varžybos paskutiniame etape vyks skirtingose klasėse pagal varančiąją ašį. Taip pat savo jėgas išmėgins ir jaunių įskaitos dalyviai.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

FWD įskaitoje likus vienam etapui kol kas lyderiauja panevėžietis Klaudas Bučinskas su „Proton“ automobiliu. Jo sąskaitoje – 22 taškai. Nuo lyderio vos vienu tašku atsilieka slalomo veteranas Alfredas Štaras. Trečias su 19 taškų žengia Artūras Kupčius.

RWD įskaitos lyderis – Klaipėdos atstovas Tomas Benetis su „Mazda MX-5 Miata“. Jis turi 30 taškų ir 6 taškais lenkia Robertą Valkerį, vairuojantį analogišką automobilį. 18 taškų turi ir trečioje vietoje yra klasifikuojamas Edvinas Sabalys.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

AWD įskaitos finaliniame etape laukiama itin atkaklios kovos, mat pirmąją vietą, turėdami po 24 taškus, dalijasi Egidijus Nevulis ir Lukas Pečeliūnas. Vos vienu tašku nuo šio dueto atsilieka Milvydas Malinauskas, o dar vienu balu mažiau yra surinkęs Ovidijus Tylenis.

OPEN klasėje su 26 taškais pirmauja Robertas Valkeris. Antrą ir trečią vietas dalijasi po 18 taškų turintys panevėžiečiai Darius Šimkevičius ir Klaudas Bučinskas.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

Jaunių įskaitoje lyderiauja Erikas Valkeris. Jo kraityje – 24 taškai. 16 taškų turi Lukas Nevulis, o po 10 taškų yra surinkę Nojus Praniulis ir Irmantas Buivydas.

Finalinis Lietuvos slalomo čempionato etapas Kačerginės „Nemuno žiede“ prasidės šeštadienį 10 val.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius