Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį savaitgalį Kaune duris atvers naujas kartodromas

Vasaros pramogų sezonui įsibėgėjant, jų sąrašas Kaune pildosi dar vienu punktu. Savaitgalį duris atverti žada „Kartlandas“ – visiškai naujas vidaus patalpų kartodromas. Jis duris atvers penktadienį, Drobės g. 62.
Kartodromas „Kartlandas“
Kartodromas „Kartlandas“ / „Kartlandas“ nuotr.

Užsiregistruoti čia pakaks vieną kartą – kiekvienam lankytojui bus išduodamas asmeninis „barkodas“, kurio pagalba kiekvienas norintis galės sekti savo rezultatus ir apsilankymų statistiką tiek vietoje, tiek internete. Kartodromo vadovai žada sumontuoti ir specialius laikiklius mobiliesiems telefonams, kur, naudojant specialią programėlę, bus galima matyti savo rezultatus gyvai kiekviename rate.

Nors tai pirmas šio vardo kartodromas, tačiau jo vadovai pasakoja, jog yra ne naujokai pramogų organizavime – jų sąskaitoje jau keletas sėkmingų projektų ir šis jungsis į bendrą tinklą, kurio tikslas paprastas – pasiūlyti aukštą bet kokios pramogos ir aptarnavimo kokybę už logišką kainą.

Kartodromas savo duris publikai žada atverti savaitgalį, tačiau prieš tai „pre-opening“ vakarėliui bus pakviesti žinomi Lietuvos autosporto ir kartingų meistrai. Siekiama sulaukti jų komentarų kaip "Kartlandą" padaryti kiek įmanomą realistiškesnį sportine prasme. „Siekiant kokybės, neketiname laikyti kartingų „prisuktų“ ar trasą dėlioti tik taip, kad taupyti kartingų padangas – viskas turi būti smagu ir traukti lankytojus važiuoti dar kartą“, – taip savo požiūrį dėsto kartodromo vadovas Mantas Krivickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius