Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Simuliatorių akademijos“ 24 valandų virtualių lenktynių starte – avarija

„iRacing“ platformoje vykstančias virtualias lenktynes „24 hours of Daytona“ „Simuliatorių akademijos“ komanda, sudaryta iš keturių lenktynininkų ir simuliatorių entuziastų, pradėjo nesėkmingai. Kvalifikacijoje užėmę ketvirtą vietą, po starto lietuvių komandos „Mercedes AMG GT3“ patyrė avariją.
„iRacing“ simuliatoriuje naudojamas „Mercedes AMG GT3“
„iRacing“ simuliatoriuje naudojamas „Mercedes AMG GT3“

Atnaujinta po finišo

"Simuliatorių akademijos" komanda finišą pasiekė 11-oje vietoje. Plačiau apie lenktynių pabaigą skaitykite čia.

Atnaujinta po 19 valandų

Ganėtinai aplamdytas lietuvių „Mercedes“ išvydo ryto šviesą, tačiau naktis buvo labai permaininga. Labiausiai naktinių važiavimų metu vėl nepasisekė Martynui Sidunovui. Dėl ne iki galo priveržtų pedalų viename posūkyje jis nebeteko stabdžio ir rėžėsi į apsaugines trasos padangas, taip apgadindamas automobilį ir dar trylikai minučių užsukdamas į techninio aptarnavimo juostą.

Nuo to momento komanda suprato, kad reikia vėl susikaupti ir kabintis į priekį. Visiems keturiems lenktynininkams atlikus savo dvigubus važiavimus rytas buvo pasitiktas puikioje 13-toje vietoje, kurioje komanda yra ir po 19-os valandų. Šiuo metu didžiąją dalį nakties važiavę Tauras su Ignu ilsisi, o Martynas greitu ir pastoviu tempu vairuoja kiek pakirstą, bet dar kovoti tinkamą „Mercedes AMG GT3“.

Atnaujinta po 6 valandų

Lenkynių pradžia buvo švari: vienas iš keturių komandos narių, Martynas Sidunovas, startavo ramiai ir per pirmus du ratus iš 4 pakilo į 2 vietą, tačiau 14 lenktynių rate, po vieno iš didžiausių e-lenktynių minuso – interneto trugdžių, dėl kolegos klaidos Martynas pirmama posūkyje pakliuvo į penkių automobilių avariją, dėl kurios turėjo stoti į techninio aptarnavimo juostą ilgam servisui.

Dėl incidento komanda prarado keliasdešimt minučių ir nukrito į 24-ą vietą.

Po šešių valandų automobilyje Tauras Tunyla, o visi komandos nariai jau spėjo pravažiuoti bent po vieną valandą trasoje.

Prie vairo sėdint T.Tunylai, „Simuliatorių akademijos“ komanda pakilo į 23-ią vietą vietoje ir aktyviai vejasi priešininkus. Jeigu komandos nariai nedarys klaidų, iki finišo gali tikėtis pakilti dar per kelias pozicijas, o palankiai susiklosčius aplinkybėms ar klystant kitoms komandoms, patekti ir į greičiausiųjų dešimtuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius