-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šonaslydžio sezono atidaryme staigmena tapęs L.Klevinskas viliasi, kad seksis ir toliau

Po Rygos „Bikernieki“ trasoje įvykusių pirmųjų Lietuvos šonaslydžio čempionato varžybų šio sporto aistruoliai turi naują herojų – Liną Klevinską. Šis sportininkas debiutavo PRO lygos varžybose pateikdamas siurprizą – užėmė ketvirtąją vietą absoliučioje įskaitoje, o tarp lietuvių buvo pirmas. Tokį rezultatą L.Klevinskas kukliai vadina sėkme ir nežada sustoti.
Šeimyninis duetas treniruotėse
Šeimyninis duetas treniruotėse / Rauvis.lt nuotr.
Temos: 2 Driftas Autosportas

„Turbūt geresnio sezono debiuto tikėtis buvo sunku – visi L.Klevinsko oponentai turi bent penkerių metų patirtį, gerokai sunkesnio kalibro techniką ir biudžetus, o savo jėgomis prieš sezoną abejojęs lietuvis ramiausiai stovi šalia jų ir jau skaičiuoja sezono taškus. Tiesiog nuostabu“, – emocijų neslepia Lietuvos drifto čempionato organizatorius Linas Ramoška.

Pasak jo, L.Klevinsko sėkmės formulė buvo aiški ir buvo tik laiko klausimas, kada ji pasitvirtins.

„Jis pakankamai ilgai važiuoja ir važiuoja gerai, be to, turi didžiulį šeimos palaikymą, kuris yra labai svarbus. Galiausiai, jis daro viską, kad galėtų dalyvauti varžybose, o tokiems žmonėms fortūna šypsosi“, – vertino L.Ramoška.

Varžybų organizatorius išdavė, kad prieš keletą metų prašė L.Klevinsko pabūti „Drift Taxi“ pilotu ir į jo automobilį įsėdo žavi šviesiaplaukė, kuri gimtadienio proga buvo gavusi dovanų kuponą šiai pramogai.

„Jie susipažino, pasidalijo kontaktais ir netruko susitarti dėl dar vienos „Drift Taxi“ sesijos. Tą kartą jau broliui. Užsimezgęs kontaktas netruko išaugti į draugystę ir dabar žavi mergina, tapusi „Drift Taxi“ keleivė, ne tik važiuoja į visas varžybas kartu, bet ir prisideda prie viso sezono planavimo“, – pasakoja L.Ramoška.

Kazlų Rūdoje gyvenantis L.Klevinskas nepaliauja šypsotis ir žada daryti viską, kad galėtų tęsti sėkmingai pradėtą darbą.

„Pernai pasistengėme ieškodami paramos, tai mums leido turėti gerų padangų – jos, matyt, ir sudarė nemažą dalį šio rezultato. Tiesa, tikėjomės, jog jų užteks bent dvejoms varžyboms, tačiau po sėkmingo starto Latvijoje planą teks galvoti iš naujo“, – šypsosi šonaslydininkas.

Dabar jo horizonte – „UpHill Drift by Liqui Moly“ varžybos. Joms pasiruošti teks kiek mažiau nei per mėnesį. Čia trasa dar greitesnė nei Rygoje, tačiau per žiemą atnaujinti „Nemuno žiedo“ atitvarai duos truputėlį daugiau erdvės klaidoms, įsitikinęs sportininkas.

Jis ir dar daugiau kaip penkios dešimtys dviejų lygų pilotų į Kačerginę keliaus birželio 8–9 dienomis. Kartu su „UpHill Drift by Liqui Moly“ savo gebėjimus pirmame Lietuvos čempionato renginyje demonstruos ir „Automotive.lt SemiPRO“ varžybų dalyviai, kurie prie starto stos jau sutemus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius