Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šoninio slydimo varžybose Šiauliuose nugalėjo Valdas Vindžigelskis

Balandžio 19-tąją dieną Šiauliuose įvyko pirmasis Lietuvos šoninio slydimo „Street“ lygos etapas – „Drift Wars“, kuriame susirinko dalyviai iš Latvijos bei įvairių Lietuvos miestų. Susirinkę šoninio slydimo mėgėjai rodė savo sugebėjimus bei kas kokį bolidą spėjo „pasigaminti“ atėjus naujiems „driftingo“ metams
Lietuvos šoninio slydimo čempionato „Street“ lygos varžybos Šiauliuose
Lietuvos šoninio slydimo čempionato „Street“ lygos varžybos Šiauliuose / „Drift Snaps“ nuotr.
Temos: 2 Šiauliai Driftas

Dalyvių skaičius pasiekė maksimalų skaičių – 30, tačiau ne visus lydėjo sėkmė. Mat keletas vairuotojų turėjo bėdų su savo automobiliais: piloto iš Latvijos E. Ozolso „Volvo 940“ ilgai spyriojosi, kol šis nepasidavęs ir susiradęs tinkamą detalę išleido bolidą atgal į trasą. Dariaus Segmio pilotuojamas „Nissan 200SX“ (S13) bolidas taip pat rodė ragus ir neleido pilotui patekti į TOP 16 – šiam „sudegė“ sankaba ir automobilis nebesugebėjo pajudėti iš vietos. Tarp pilotuojančių vyrų gausos, galėjome grožėtis ir moterišku šoniniu slydimu – iš Latvijos atkeliavo Sabine Andriksone smarkiai įsikibusi į savo vairuojamą BMW E36, kurio dizainą žadėjo jau greitai pakeisti. 

Šiame etape dalyvavo vos du „Nissan“ markės automobiliai, kartodromą tądien valdė BMW entuziastai, kurie ir pateko į geriausiųjų trejetuką: pirmąją vietą užėmė Valdas Vindžigelskis, atkeliavęs iš Klaipėdos bei pilotuojantis BMW E30, antroje vietoje debiutavo nepasidavęs ir tikrus sugebėjimus parodęs M. Vytė su BMW 328, o trečioje vietoje liko – Igoris Martynovas su BMW 530 automobiliu.

Šį šeštadienį vyks „Semi PRO“ lygos pirmasis etapas Klaipėdoje, kur „drifteriai“ susirungs „Švyturio“ arenos aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius