-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostena – Renault Sport“ komandos merginos varžėsi bulvių skutimo rungtyje

„Sostena – Renault Sport“ komandos merginos, besiruošdamos 1000 km lenktynėms Palangoje spėja ne tik intensyviai treniruotis. Lenktynininkės susiginčijo tarpusavyje kuriai teks dalyvauti supersprinto rungtyje.
„Sostena-Renault Sport“
„Sostena-Renault Sport“ / Komandos nuotr.

Kiekvienais metai likus kelioms dienoms iki 1000 km lenktynių Palangoje, Vytauto gatvėje, vyksta visų komandų pristatymas ir nedidelis sprintas ar dragas. Reikia kuo greičiau pravažiuoti maždaug 50 m atkarpą.

Centrinėje miesto gatvėje susirenka visos komandos, tačiau dalyvauti „Blue Sheep Supersprint“ traukos varžybose gali tik po vieną kiekvienos komandos sportininką.

Iš pradžių lenktynininkės galvojo tiesiog traukti burtus, bet juk taip neįdomu. Todėl buvo nutarta surengti visą čempionatą. Jame bus nemažai etapų, tačiau tai bus neįprastos varžybos. Merginos kausis keliose rungtyse. Pavyzdžiui, pirmuose etapuose merginos dalyvaus slalomo varžybose, susikaus krepšinio aikštelėje (už tai ypatingą ačiū norime pasakyti Lietuvos moterų krepšinio rinktinei), laikui skus bulves ir net melš karvę!

Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“
Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“

Visų paslapčių atskleisti nenorime, tačiau šis čempionatas žada būti intriguojantis. Už kiekvieną pergalę etape bus skiriami trys taškai, už antrą vietą -du, už trečią – vienas.

Šiandien – apie pirmąsias dvi rungtis.

Lietuvis be krepšinio – ne lietuvis

Pirmiausia, merginos susikovė krepšinio aikštelėje. Negalėjome aplenkti populiariausios sporto šakos Lietuvoje!

Lietuvos krepšinio rinktinės treneriai paruošė tikrą egzaminą – merginos pusę dienos treniravosi kartu su mūsų šalies moterų krepšinio rinktine, o po to joms teko laikui mesti į krepšį.

Čia ne tik nustebino, bet tiesiog pribloškė Ernesta Globytė – ji pataikė jau per pirmą sekundę ir iš karto laimėjo. O štai Indrei su Agne teko paprakaituoti… Antra, po keliolikos bandymų, į krepšį pataikė Agnė. Dar po keleto bandymų tai padarė ir Indrė, taigi, po pirmos rungties į priekį išsiveržė Ernesta.

Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“
Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“

Lietuvis be cepelinų – ne lietuvis

Turbūt neverta ginčytis, kad žinomiausias lietuvių nacionalinis patiekalas – cepelinai. Cepelinų virti merginoms nereikėjo, tačiau paruošti bulves teko. Juk pats sunkiausias darbas ruošiant šį patiekalą – priskusti kalną bulvių.

Tą merginoms reikėjo daryti tradiciniu būdu – kiekvienai buvo parinktas kalnas bulvių, į rankas įduota po identišką peiliuką ir... pirmyn!

Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“
Komandos nuotr./„Sostena-Renault Sport“

Reikėjo švariai nuskusti bulves, išrankioti visas „akutes“ ir kitus nešvarumus. Geriausiai tai sekėsi daryti...

Palikime nedidelę intrigą – kitą kartą papasakosime kaip merginoms sekėsi skusti bulves ir apie dar vieną rungtį – šį kartą artimesnę lenktynėms, slalomą su „Renault Captur“. Sekite naujienas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius