Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stunt Riding 6K Euro Cup“ renginyje vyks Lietuvos motobolo rinktinės varžybos

Gegužės 6 dieną Kaune vyksiančio motociklų akrobatikos „Stunt Riding 6K Euro Cup“ čempionato metu aikštelėje pasirodys ir Lietuvos motobolo rinktinė.
Motobolo varžybos
Motobolo varžybos
Temos: 1 Motobolas

„Nedaug kas yra matęs, kas nutinka, kai futbolo aikštelėje atsiranda motociklas. Ir net ne vienas, o aštuoni. Vartuose stovi po vieną neratuotą žaidėją, aikštėje du treneriai. Taip atrodo motobolas, kurį motociklų akrobatikos čempionate pademonstruos aukščiausios lygos žaidėjai – Lietuvos motobolo rinktinė. Kaip ir futbole, čia galima tikėtis daug keitimų, perdavimų, perimtų kamuolių, įvarčių, ir, be abejo, daug emocijų ir adrenalino“, – sakė Kretingos „Mildos“ motobolo ekipos administratorius Dovydas Bončkus.

Motobolo rungtynių metu susirungs į dvi komandas padalyta Lietuvos motobolo rinktinė. Jiems šis renginys – ne tik puiki proga supažindinti platesnę auditoriją su motobolu, bet ir rinktinės treniruotė prieš Europos čempionatą, kuris vyks gegužės 20-25 dienomis.

„Motobolas žiūrovų mėgstamas už greitį, dažną žaidėjų keitimą ir ekspresiją, jis prikausto kiekvieno stebinčiojo dėmesį. Tai laiko patikrinta sporto šaka: pirmosios varžybos įvyko dar 1923 metais. Šiandien svarbiausias motobolo turnyras – Europos čempionatas, kuriam ir ruošiasi Lietuvos motobolo rinktinė“, – kalbėjo D. Bončkus.

Motobolas – tai futbolas su specialiai ruoštais, 250 cm3 varikliais apginkluotais motociklais. Komandą paprastai sudaro 5 nariai: keturi žaidėjai, po aikštelę besigainiojantys 40 centimetrų skersmens ir vieno kilogramo svorio kamuolį, ir vartininkas, vienintelis komandos „pėstininkas“. Per keturis žaidimo kėlinius, kurių kiekvienas trunka po 20 minučių, galima sulaukti ir 11 metrų baudinių.

„Žalgirio“ arenos aikštė yra kiek mažesnė nei esame įpratę žaisti, todėl ieškosime sprendimo, kad joje tilptume. Gali būti, kad žaisime trys prieš tris: tuomet žiūrovai išvys dar didesnį greitį ir įvairesnes taktikas“, – žadėjo D. Bončkus. 

VIDEO: „Stunt riding 6K Eurocup“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius