Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru“ klubo varžybos „Think.Feel.Drive“ greičio mėgėjus vėl subūrė Rukloje

Rugpjūčio pirmą dieną, šeštadienį, Jonavos rajone esančioje Rukloje karaliavo „Subaru“ klubas. Šių automobilių gerbėjai susirinko į didįjį vasaros susitikimą. Viena iš renginio programos dalių – nuo šio klubo neatsiejamos varžybos „Think.Feel.Drive“. Galvoti, jausti ir vairuoti dalyviai galėjo 1,6 km ilgio greituminio slalomo trasoje.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Andriaus Tubiaus nuotr.

Į renginį atvyko net tik „Subaru“ klubo nariai, bet ir svečiai. Renginyje taip pat apsilankė savo automobilius prieš „Fast Lap“ etapą Lenkijoje panorę išbandyti komandos „Greičio svajonė“ nariai.

Dalyviai varžėsi suskirstyti į keletą klasių. Atskira kategorija buvo sukurta ir vairuojančioms bei greičiui neabejingoms merginoms.

Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka
Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka

Kiekvienas dalyvis trasą galėjo įveikti tris kartus, kuomet buvo fiksuojamas laikas. Rezultatas buvo skaičiuojamas sudedant dviejų geriausių važiavimų rezultatus, tad dalyviai vieną kartą galėjo rizikuoti, paspausti daugiau ir taip dar pasigerinti savo rezultatą nebijant padaryti lemtingos klaidos.

Laisvoje klasėje varžėsi 18 dalyvių. Greičiausias čia buvo ASK „Greičio svajonė“ narys Tadas Petronis. Jo užfiksuotas rezultatas – 1 min. 50,9 sek. Antrą laiką parodė Laurynas Černeckas. Po dviejų „Subaru“ vairuotojų trečioje vietoje įsitvirtino „Honda“ automobiliu važiavęs Nerijus Kiseliovas. Jis antros vietos prizininkui nusileido vos 0,35 sek., o nuo ketvirtos vietos atitrūko 0,36 sek.

Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka
Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka

Svečių klasėje trapia persvara savo pranašumą įrodė panevėžietis Gytis Vaitulionis su BMW. Jis parodė 1 min. 56,87 sek. laiką ir vos 0,15 sek. aplenkė antros vietos prizininką Aurimą Kiseliovą.

Kad kova buvo itin atkali įrodo tai, jog net penki greičiausi lenktynininkai „tilpo“ į vieną sekundę. Trečios vietos prizininkas Nerijus Kiseliovas savo pranašumą prieš ketvirtoje vietoje likusį Tomą Michailoviną įrodė vos 0,41 sek.

Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka
Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka

A 2500+ dalyvių gretose dar vieną taurę iškovojo Tadas Petronis. Dešimties lenktynininkų rikiuotėje antrą vietą laimėjo Laurynas Černeckas. Trečias klasėje – Donatas Vaitkevičius.

A 2500 klasėje pirmosios vietos taurę į viršų kėlė Donatas Rudelis. Už jo liko Darius Lapkauskas bei trečią vietą laimėjęs Andrius Tubius.

Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka
Andriaus Tubiaus nuotr./Varžybų akimirka

Moterų įskaitoje startavo šešios moterys. Greičiausia čia buvo Milita Kiškytė su „Honda“. Deimantė Radzevičiūtė su BMW finišavo antra.

Justina Tučina pademonstravo trečią laiką, kuri prizinę vietą užsigarantavo artimiausią varžovę įveikusi vos 0,21 sek.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius