Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinė kompanija pasirinko remti naują ralį

2015 metais Lietuvos automobilių ralio gerbėjai turėjo iš naujo perrašyti savo kelionių maršrutus – birželį Utenos apylinkėse vykusias ralio varžybas organizavo lenktynininkas Martynas Samsonas su komanda, o rugsėjo 11-12 dienomis vyksiančio „DHL Rally Elektrėnai 2015” pagrindiniai „varikliai“ – taip pat daug pergalių įvairiausiose automobilių sporto varžybose iškovoję Ramūnas Čapkauskas ir Žilvinas Juršys.
„300 Lakes Rally“ devintasis greičio ruožas
„300 Lakes Rally“ devintasis greičio ruožas / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 2 DHL Ralis

„Mes su Ramūnu pažįstami nuo labai senų laikų, kai jis dar „formulėmis“ lenktyniavo, - pasakoja „DHL Lietuva“ generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas. 

„Daug metų rėmėme jo startus ir ralio lenktynėse, o sulaukę pasiūlymo prisidėti prie naujų lenktynių – sutikome be ilgesnio svarstymo. Ramūną pažįstame, žinome, kad jis – žodžio žmogus, todėl tikime, kad 100 procentų įgyvendins tai, ką pažadėjo. Manome, kad savaitgalis Elektrėnuose paliks puikų įspūdį ir dalyviams, ir žiūrovams. Tai bus tikra greičio šventė, o mūsų kompanija su greičiu ir greitu siuntų pristatymu siejasi tiesiogiai“, - sako M. Pivoriūnas.

Tikisi ilgalaikio projekto

Mindaugas Pivoriūnas, „DHL Lietuva“ generalinis direktorius
Mindaugas Pivoriūnas, „DHL Lietuva“ generalinis direktorius

Pasak M. Pivoriūno, gauti aukščiau esančios DHL valdžios „palaiminimą“ šių lenktynių rėmimui ir vardo suteikimui nebuvo sunku. Kaina, kuria įvertintas DHL vardas lenktynių pavadinime – priimtina, nes bet kokie europinio masto projektai kainuoja nepalyginamai brangiau, o koncerno vadovybė iš karto klausė – kodėl sutartis tik vienam kartui? 

„Siekiame, kad ralio lenktynės, turinčios DHL vardą, taptų tradicinėmis. Manome, kad iš karto po šio savaitgalio su ralio organizatoriais pasirašysime rimtą ilgalaikę sutartį. Visi Ramūno ir Žilvino pažadai apie ralio informacijos sklaidą, viešinimą, patį varžybų lygį, kol kas įgyvendinami be menkiausių pretenzijų. Matome, kad suburta patikima patyrusių partnerių komanda, todėl net neabejoju, kad pačios varžybų dienos ir šventė Elektrėnuose paliks gerus įspūdžius dalyviams bei žiūrovams. Vadinasi, tokį gerą projektą reikia tęsti, ir mes tam būsime pasirengę“, - pasakoja ralio „DHL Rally Elektrėnai 2015“ pagrindinis rėmėjas.

DHL kompanija remia daugybę varžybų visame pasaulyje. Kompanijos politika yra remti ne atskiras komandas, o varžybas ir jų organizatorius.

„Remiant vieną komandą, mes esame tik ant vieno automobilio, o remdami visas lenktynes, esame ant visų. Skirtumas akivaizdus,“ – šypsosi M. Pivoriūnas.

Dėmesys ir saviems vairuotojams

Kelias dešimtis DHL kurjerių automobilių kasdien galima pamatyti mūsų šalies keliuose. Pasak M. Pivoriūno, yra vairuotojų, kurie per dieną įveikia ir po 500 kilometrų, važinėjantys didžiuosiuose miestuose „susuka“ kiek mažesnį atstumą, tačiau jiems nepriekaištingi vairavimo įgūdžiai būtini. 

Saugus vairavimas bet kokioje situacijoje yra tikras vairuotojo meistriškumo rodiklis

„Vairuoti taip, kaip Ramūnas Čapkauskas savo sportinį automobilį valdo lenktynių trasoje, nereikalaujame, tačiau vairuotojų įgūdžiams skiriame daug dėmesio. Su Ramūnu ne sykį esame kalbėję, kad saugus vairavimas bet kokioje situacijoje yra tikras vairuotojo meistriškumo rodiklis. Todėl iš savo partnerių, patyrusių ir tituluotų lenktynininkų, sulaukiame išties naudingų praktinių pamokų, kuriomis džiaugiasi mūsų įmonės darbuotojai“, - pasakoja pašnekovas. 

Ralyje „DHL Elektrėnai 2015“ šios kompanijos logotipus bus galima matyti ne tik ant visų dalyvių automobilių. „DHL Lietuva“ savo partnerius pakvies iš arti stebėti priešpaskutinio šių metų Lietuvos ralio čempionato etapo.

Bendradarbiauja ir su F-1 lenktynių rengėjais

DHL vardas automobilių sporte žinomas daugelį metų. Šios kompanijos paslaugomis naudojasi ir „Formulės 1“ komandos bei tų lenktynių organizatoriai. Siuntos gabenimo greitis ir patikimumas leido DHL pelnyti solidaus ir rimto partnerio vardą. 

DHL turi savo skyrius daugiau kaip 220 šalių ir teritorijų visame pasaulyje, siuntų gabenimu rūpinasi daugiau kaip 325 tūkstančiai darbuotojų. Tai užtikrina jai aukščiausio tarptautinio lygio kompanijos statusą.

„Jeigu šis ralis pavyks, tai manau, kad 2016-aisiais DHL vardas bus dar garsiau minimas. Orientuosimės į F1 ar „Indycar“ lenktynių pavyzdį, ten bendradarbiavimas su organizatoriais yra numatytas keletui metų į priekį. Norėtųsi, kad „DHL Rally Elektrėnai“ taptų aukšto lygio lenktynių sinonimu mūsų šalyje“, - teigia „DHL Lietuva“ generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius