Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toro Rosso“ komandos vadovas Franzas Tostas: Daniilas Kvyatas gali tapti geru F-1 pilotu

„Toro Rosso“ ekipos vadovas Franzas Tostas įsitikinęs, jog Daniilas Kvyatas, su kuriuo buvo pasirašyta sutartis, ateityje gali tapti geru F-1 pilotu.
Franzas Tostas, „Toro Rosso“ komandos vadovas
Franzas Tostas, „Toro Rosso“ komandos vadovas / „Scanpix“ nuotr.

Italų komanda šiandien nustebino paskelbusi, jog būtent rusas kitais metais taps Jeano-Erico Vergne ekipos draugu ir pakeis į „Red Bull“ pereisiantį Danielį Ricciardo.

D. Kvyatas šiemet dalyvavo liepos mėnesį Silverstoune (Didžioji Britanija) vykusiuose jaunųjų pilotų F-1 bandymuose. Rusas taip pat praėjusią savaitę su „Red Bull“ atliko tam tikrus bandymus važiuojant tiesiąja.

„Daniilas yra labai talentingas pilotas. Tai galima pastebėjo jo rezultatuose, pasiektuose jam lenktyniaujant žemesnės kategorijos čempionatuose“, – sakė „Toro Rosso“ ekipos vadovas F. Tostas.

„Jis sužavėjo mūsų komandą savo pasirodymu bei informatyviais atsiliepimais apie techniką Silverstoune vykusių bandymų metu. Taigi, pagrindas nuo kurio jis galės progresuoti yra. Danilas gali būti užtikrintas, jog mes panaudosime savo patirtį ir padėsime jam kuo geriau startuoti F-1.“

Pats D. Kvyatas neslėpė džiaugsmo pasirašęs sutartį su „Toro Rosso“ ekipa.

„Tai fantastiškos naujienos bei svajonės išsipildymas. Noriu padėkoti „Toro Rosso“ ir „Red Bull“ už šią neįkainojamą galimybę“, – sakė 2014 m. „Toro Rosso“ ekipai atstovausiantis D. Kvyatas.

„Nuo tada kai pradėjau lenktyniauti kartingais, norėjau patekti į F-1. Šis noras taps realybe kitą sezoną. Jau teko padirbėti su šia komanda, kai išmėginau jų bolidą Silverstoune. Tai buvo puiki patirtis. Tai, jog šiuo metu gyvenu Italijoje ir kalbu itališkai, mano manymu, padės greičiau įsilieti į šią ekipą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius