Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija ralyje – žuvo trys žiūrovai (video, nuotraukos)

Čekijoje vykusiame „Valasska“ automobilių ralyje šeštadienį žuvo trys žiūrovai, du iš jų – paaugliai. Dar vienas iš į incidentą patekusių dalyvių rimtai sužeistas, praneša Čekijos naujienų agentūra CTG.

Tragedija įvyko antrojo etapo pradžioje, netoli Stramberko, Šiaurės Moravijos krašte. „Mitsubishi“ pilotovęs Lukačas Lapdavskis nesuvaldė automobilio ir nulėkė tiesiai į išorinėje posūkio vietoje stovinčią grupelę žiūrovų. Organizatoriai sustabdė lenktynes.

38 metų tėvas ir jo 13 metų sūnus žuvo iškart. Trečios aukos kol kas nepavyko identifikuoti, pranešė policijos atstovė spaudai Miroslava Michalkova Salkova. Vairuotojas vos neprarado sąmonės, tad buvo nuvežtas į ligoninę.

„Jis sąmonės neprarado ir šiek tiek bendravo, bet buvo akivaizdu, kad patyrė kelis vidinius sužeidimus“, – sakė vietos gelbėjimo tarnybos atstovas Lukašas Humplas.

Tai jau trečias nelaimingas atsitikimas Čekijoje organizuojamose automobilių lenktynėse per pastaruosius dvejus metus. Praėjusiais metais spalį žmogus žuvo Ostravoje, o gruodį lenktyninis automobilis atėmė dviejų žiūrovų gyvybes.

Šioje nuotraukoje matyti prie posūkio artėjantis automobilis ir visi trys vėliau žuvę žiūrovai.

Nuotraukos po incidento žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius