Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumuotą Robertą Kubicą „Formulės-1“ komandoje „Lotus Renault“ pakeis Nickas Heidfeldas

„Lotus Renault“ komanda oficialiai pranešė pasirašiusi sutartį su Nicku Heidfeldu, kuris pakeis traumuotą Robertą Kubicą artėjančiame „Formulės-1“ sezone.
Nickas Heidfeldas
Nickas Heidfeldas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33 metų vokietis taps Vitalijaus Petrovo partneriu. N.Heidfeldas dvi dienas dirbs bandymuose Barselonoje, kur prie vairo sės šeštadienį ir pirmadienį.

„Norėjau į „Formulę-1“ grįžti esant kitoms aplinkybėms, tačiau didžiuojuosi, kad gavau šį šansą. Su malonumu padirbėjau bandymuose Jereze, susipažinau su komandos personalu, adaptavausi prie bolido, kuris atrodo gana novatoriškai, – sakė Nickas Heidfeldas. – Viskas įvyko labai greitai, tačiau buvau sužavėtas techninėmis galimybėmis ir darbuotojų profesionalumu Enstono bazėje. Esu neįtikėtinai motyvuotas ir su nekantrumu laukiu sezono pradžios.“

„Mes išgyvenome keletą labai sunkių savaičių ir turėjome operatyviai sureaguoti į susiklosčiusią situaciją. Praėjusią savaitę Jereze mes davėme šansą Nickui, o jis paliko išties gerą įspūdį. Nickas greitas, patyręs ir turintis puikų techninį pasiruošimą darbui su bolidu bei gebantis užtikrinti efektyvų atgalinį ryšį“, – pasakojo „Lotus Renault“ komandos vadovas Ericas Boullieras.

„Mes visada sakėme, kad komandos prioritetai – patyrusio piloto pakvietimas, esame įsitikinę, kad Nickas – idealus variantas. Džiaugiamės galėdami jį pasveikinti mūsų komandoje ir su nekantrumu laukiame stiprios sezono pradžios su juo ir Vitalijumi Petrovu Bahreine“, – pridūrė E.Boullieras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius