Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos „drifto“ čempionato organizatorius L.Ramoška įvardijo priežastis, kodėl net savo gimtadienį verta iškeisti į savaitgalio varžybas

Birželio 8–9 Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje vyks „drifto“ „Automotive.lt Semi–PRO“ varžybų etapas ir ir aukščiausios lygos varžybos – „UpHill Drift by Liqui Moly“. Čia savo jėgas išbandys stipriausi šalies sportininkai.
Linas Ramoška
Linas Ramoška / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie „drifto“ čempionato etapą ir jo naujienas 15min studijoje pasakojo šonaslydžio guru Linas Ramoška.

Už geriausius klausimus VIP kvietimais į varžybas ir marškinėliais apdovanosime skaitytojus (žiūrovus) Deividą Vitkų ir Vytautą Marcinkevičių.

Lino Ramoškos teigimu, didžiausias šio penktadienio ir šeštadienio privalumas, kad varžybos surengtos labai patogiu laiku – nei žiūrovams, nei dalyviams nereikės anksti keltis.

VIDEO: Lietuvos „drifto“ čempionato organizatorius L.Ramoška atskleidė, kokia didžiausia šių varžybų intriga

Be to, bus puiki proga iškart stebėti dviejų skirtingų lygų varžybas. Intrigos varžyboms suteiks ir keli jaunos kartos sportininkai, kurie iš Semi PRO lygos bandys patekti į aukščiausią PRO.

Kitos įdomybės – Semi PRO varžybų finalai vyks jau sutemus, naktį. Tai suteiks dar daugiau adrenalino. O aukščiausios lygos dalyviai važiuos į kalną – ši trasa labai pavojinga dėl savo konfigūracijos.

Linas Ramoška taip pat lygino ir Lietuvos lenktynininkų bei užsieniečių šansus, pasakojo apie trasos ypatumus. Taip pat – apie teisėjus (tarp jų – ir lietuvis Mantas Kuzmarskis) bei dalyvių vertinimo kriterijus. Plačiau apie tai – 15min laidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius