Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Treniruotė ralio sprinto varžybose Vytautui Švedui baigėsi rimta avarija

Šeštadienį Vilniaus apylinkėse vykusios ralio sprinto varžybos buvo puiki proga pasitreniruoti prieš kito savaitgalio „Winter rally“ varžybas Utenoje. Deja, Vytautui Švedui treniruotė baigėsi rimta avarija.
Vytauto Švedo avarija ralio sprinto lenktynėse
Vytauto Švedo avarija ralio sprinto lenktynėse / „Facebook“ nuotr.

Šiose, vadinamose „B“ lygos varžybose, startavo daug greitų lenktynininkų – Vytautas Švedas, Rokas Kvaraciejus, Rokas Lipeikis, Ramūnas Čapkauskas, Gediminas Ramonas, Mindaugas Daunoravičius ir kt. Treniruočių automobiliu trasą išbandė ir Martynas Samuitis.

Varžybų greičio ruožai driekėsi netoli Maišiagalos. Sniegu padengti vingiuoti keliukai priminė tikrą žiemos ralį. Jei vieni dalyviai akivaizdžiai taupė techniką ir posūkius įveikė atsargiai, Lietuvos atvirojo ralio čempionato dalyviai skubėjo kaip galėjo.

Facebook nuotr./Vytauto `vedo avarija ralio sprinto lenktynėse
„Facebook“ nuotr./Vytauto Švedo avarija ralio sprinto lenktynėse

Antrame greičio ruože įvyko rimčiausia, bet ne vienintelė avarija. Posūkyje N4 klasės „Mitsubishi Lancer Evolution X“ automobilio nesuvaldė Vytautas Švedas. Jo ir Žilvino Sakalausko ekipažas patyrė pirmąjį šių metų „stogą“.

Nors automobilis po avarijos atrodė klaikiai (nuotrauka tai puikiai iliustruoja), džiaugiamės, kad važiavęs ekipažas sužalojimų išvengė.

Jo mechanikų komandos laukia sunkus išbandymas – ar jiems pavyks automobilį sutvarkyti iki pirmojo šių metų LARČ etapo sausio 28-ąją Utenoje?

Kitame greičio ruože „stogą“ padarė ir kitas ralio sprinto lenktynėse dalyvavęs ekipažas. „Seat Toledo“ nesmarkiai vertėsi, ralis Gvidomo Bajorūno ir Mato Valiulio ekipažui baigėsi.

VIDEO: V.Švedas ir Ž.Sakalauskas Super sprintas I etapas 2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius