Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas kviečia į „Halls Winter Rally“

Utena pasirengusi svetingai priimti „Halls Winter Rally” svečius. Trečiadienį Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas oficialiai pakvietė atvykti į pirmąjį metų festivalį.
Benediktas Vanagas ir Alvydas Katinas
Benediktas Vanagas ir Alvydas Katinas / Organizatorių nuotr.

„Jau šį penktadienį, sausio 27 d., visų automobilių sporto mėgėjų laukia vienas azartiškiausių renginių – „Halls Winter Rally“. Kiekvienąsyk vis daugiau dalyvių ir žiūrovų sutraukiantis žiemos ralis ir šiemet kviečia susirinkti gamtos grožiu kerinčiose Utenos apylinkėse.

Neabejoju, kad „Halls Winter Rally“ – pirmasis įspūdingiausias metų pradžios sporto įvykis. Kiekvienas ekstremalaus sporto mėgėjas čia „pasikrauna“ nepamirštamų įspūdžių ir gerų emocijų, gauna adrenalino, patiria begalę beprotiško greičio ir mašinų variklių gausmo dovanojamų pojūčių.

Tad visus, didelius ir mažus, važiuotus ir pėsčius, po vieną ir su draugų būriu, sausio 27–28 dienomis kviečiu atvykti į Uteną, kur griaudės pirmasis metų festivalis „Halls Winter Rally“.

Čia jūs galėsite įvertinti ralio dalyvių meistriškumą ir drąsą, dalyvauti nugalėtojų apdovanojimų ceremonijoje ir išskirtiniame koncerte. Čia jūsų laukia šauni kompanija, įspūdžiai, gera nuotaika ir įvairios žiemos pramogos, kurias dovanoja laimės miestas.

Iki susitikimo Utenoje!”, – sakoma Utenos rajono savivaldybės mero A.Katino kvietime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius