Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Žala į lenktynes važiuos su trimis merginomis

Lenktynininką Vaidotą Žalą lietuviško ralio gerbėjai puikiai pažįsta ne tik dėl to, kad tai charizmatiška asmenybė, ar kad nuo jo veido niekada nedingsta šypsena.Puikiai žinomas ir jo automobilis, kurį pernai puošė merginos atvaizdas.
Patricija
Patricija / Komandos nuotr.

Šiais metais, pakeitus automobilį, idėja toliau vežti merginą ant automobilio šono niekur nedingo. „Trygg Racing“ komanda nutarė surengti merginų atranką ir paieškoti ne tik dailiai atrodančios gražuolės, kuri papuoštų lenktyninį automobilį.

Automobilių sporte merginos yra labai reikalinga puošmena.

„Mes sugalvojome ieškoti merginos, kuri taptų ir mūsų komandos nare, reprezentuotų mūsų komandą varžybose. Automobilių sporte merginos yra labai reikalinga puošmena,“ – apie įdomią mintį pasakoja Vaidotas Žala.

Paskelbus konkursą, buvo gauta per tris šimtus anketų, o finalininkėms buvo surengta speciali fotosesija Utenoje esančioje „Nosted mechanika“ gamykloje, kur buvo atgabentas ir ralio automobilis.

Komandos nuotr./Rasa
Komandos nuotr./Rasa

Po fotosesijos komanda nusprendė į varžybas pakviesti ne vieną, bet tris merginas.

„Niekaip negalėjom išsirinkti. Visos kandidatės fotogeniškos, todėl nutarėme, kad kviesime prisijungti prie komandos tris merginas. Vienos iš jų atvaizdu papuošime automobilį, tačiau visas tris kviesime prisidėti prie komandos ralių metu,“ – sako „Trygg Racing“ lenktynininkas Vaidotas Žala.

Komandos nuotr./Silvija
Komandos nuotr./Silvija

Tad į komandą bus kviečiamos Rasa, Silvija ir Patricija. Jau visai netrukus jų laukia ir pirma pažintis su komanda.

„Tikiuosi, kad Rasai, Silvijai ir Patricijai šis sezonas įsimins kaip vienas įspūdingiausių. Komanda pasistengs, kad joms netektų nuobodžiauti,“ – šypsosi Vaidotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius