Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Žala: „Norint pavyti Martyną Samsoną reikia nušokti nuo proto“

Pirmoji „300 lakes rally” diena baigėsi Martyno Samsono ir Mindaugo Varžos lyderyste, tačiau nuo jų mažiau nei 20 sekundžių atsilieka broliai Vaidotas ir Žygimantas Augustas Žalos.

Vaidoto ir Žygimanto Žalos ekipažas po pirmosios dienos tvirtina, kad pavyti lyderius šansų yra mažai, tačiau sėkmingą pasirodymą gali nulemti tik stabilus važiavimas.

Visagino miškas buvo gana apgaulingas.

„Visagino miškas buvo gana apgaulingas. Aišku, kad ir daug kartų čia važiuota, bet visada gali užklupti netikėti reikalai. Atrodo, kad važiuoji, važiuoji, ir visada viskas vienoda, bet gali imti ir pakliūti.

O pirmas ir antras greičio ruožai buvo greičiausi mano gyvenime, kokius esu važiavęs. Visiškas kosmosas. Važiuoji ir galvoji, kad taip atrodo ralis Suomijoje. Tikrai žiauru. Ten jau reikia pilietinės drąsos. Arba pravažiuoji, arba sudaužai. Stiprus greičio ruožas buvo“, – pasakojo Vaidotas Žala.

Tomo Markelevičiaus nuotr./„300 Lakes Rally“
Tomo Markelevičiaus nuotr./„300 Lakes Rally“

Antrąją ralio dieną dalyviai turės įveikti dar aštuonis greičio ruožus. V.Žala tikina, kad jo ir brolio duetas važiuos įprastu tempu ir nesieks pavyti M.Samsono.

„Rytoj bus reikalų. Iš Antalieptės į Degučius irgi bus toks išbandymas. Ten labai smarkus greičio ruožas. Aišku, nesivaikysime Martyno Samsono. Jeigu jį pradėsi vytis, tai gali viskas baigtis labai blogai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Trečias/ketvirtas greičio ruožai
Tomo Markelevičiaus nuotr./Trečias/ketvirtas greičio ruožai

Sunku pasakyti, kaip rytoj elgsimės, bet tikrai nekelsime prioriteto pavyti M3X. Norint pavyti M.Samsoną reikia nušokti nuo proto.

Važiuosime savo tempu, nes čia viską lemia ne tik greitis, bet ir klaidų tikimybė. Svarbu jų nedaryti. Šiandien kriminalų išvengėme. Tikimės to paties ir rytoj“, – kalbėjo V.Žala.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius