Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valtteri Bottas „Formulės-1“ čempionate atstovaus „Mercedes“

„Williams“ oficialiai patvirtino, kad V.Bottas palieka komandą, o į „Williams“ sugrįžta Felipe Massa – 35-erių metų brazilas, kuris pernai pranešė apie savo karjeros pabaigą, su „Williams“ pasirašė vienerių metų sutartį ir taps 18-mečio Lance Strollo komandos draugu.
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kartu „Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas kolektyvui pristatė naują komandos narį – 27 metų Valtterį Bottą. Su suomiu pasirašyta vienerių metų sutartis su galimybe jį pratęsti dar vieneriems metams. Pasak Kelno laikraščio „Express“, „Mercedes“ pasiliko sau manevro laisvę, jei Botto rezultatai bus nepatenkinami – kitame sezone jį galėtų pakeisti kas nors iš pilotų „žvaigždžių“, o dažniausiai minimi Sebastianas Vettelis ir Fernando Alonso.

„Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas: „Kartais gyvenime būna taip, kad netikėtos aplinkybės suteikia įdomių sprendimų. Kai gruodį Nico Rosbergas netikėtai pranešė apie atsistatydinimą, komanda buvo atsidūrusi sunkioje padėtyje, bet ji padarė mus dar stipresniais – mes situaciją išnaudojome tam, kad žengtumėme dar vieną žingsnį.

Valtteri yra dalykiškas vyrukas – jis tvirtai stovi ant žemės, veikia tiesiai ir visada susikoncentravęs ties darbu. Jo suomiškas charakteris mums labai tinka. Valtteri turi labai daug įvairiausių sporto varžybų titulų jaunimo serijose ir devynis kartus yra užlipęs ant podiumo „Formulėje-1“. Atėjo laikas žengti kitą žingsnį ir pažiūrėti, ar jis galės mesti iššūkį varžovams kovoje dėl pergalių ir pasaulio čempiono titulo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius