Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vanagas į kovą dėl pergalių stoja su nauja šturmane

Vienas ryškiausių Lietuvos ralio atstovų Benediktas Vanagas po dvejų metų pertraukos grįžta į ralį su nauja, tarptautine komanda – „Subaru General Financing“. Šį šeštadienį vyksiančiame antrajame Lietuvos automobilių ralio čempionate žymusis lenktynininkas kovos kartu su tituluota šturmane iš Ukrainos Irina Kolomeitseva. Unikali autosporto profesionalų komanda varžybose dalyvaus su naujausio modelio „Subaru Impreza WRX STI“ automobiliu.
B. Vanagas ir I.Kolomeitseva
B. Vanagas ir I.Kolomeitseva / Komandos nuotr.

Pasak B. Vanago, pasiruošimas čempionatui vyksta sklandžiai, o neseniai atliktas testinis „Subaru General Financing“ važiavimas Latvijos varžybose „Rally Talsi 2011“ užtikrino, kad pasirinkimas dėl naujojo komandos nario buvo teisingas.

Komandos nuotr./„Subaru General Financing“ komanda
Komandos nuotr./„Subaru General Financing“ komanda

„Irina yra tarptautinio lygio profesionalė, kuri įneša itin reikšmingą indėlį į komandos pergalių siekimą. Žinoma, mums dar reikia laiko iki galo susidirbti, tačiau esu tikras, kad kartu su ja šiemet galime drąsiai pretenduoti į geriausiųjų penketuką“, – sakė B. Vanagas.  

„Subaru General Financing“ komandos partnerių, Prancūzijos banko „Societe Generale” grupei priklausančios finansų įstaigos „General Financing“ atstovų, teigimu, abu sportininkai yra savo srities profesionalai, kurie kartu turi rimtą potencialą varžybose pasirodyti maksimaliai gerai.

„Su šiais sportininkais mus vienija bendros vertybės, profesionalumas, tikslas būti geriausiais, veržlumas, todėl su malonumu prisidedame prie jų siekio įsitvirtinti tarp lyderių“, – teigia bendrovės generalinis direktorius Konstantinas Balakinas.

Naujoji komanda debiutuos visuose Lietuvos automobilių ralio čempionato etapuose bei planuoja vykti ir į tolesnes ralio lenktynes užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius