Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Viada“ degalinės atidaryme Rokiškyje – ralio automobilių ekspozicija

Jau penktadienį Rokiškyje bus duotas startas „Samsonas Rally Rokiškis“ varžyboms. Čia pasirodys ir „Viada-Multi FX“ ekipa, kuriai čia atstovaus trys duetai – Giedrius Notkus su Daliumi Strižanu, Jonas Sluckus su Giedriumi Šileikiu bei Justas Simaška su Aurimu Kropu. Prieš ralio pradžią komanda sudalyvavo ir dar viename renginyje – naujos „Viada“ degalinės atidaryme Rokiškyje, rašoma pranešime.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Komandos nuotr.

Lenktynininkas Giedrius Notkus starto išvakarėse pasakojo, jog visi jų komandos ekipažai pasiruošę Rokiškyje kovoti dėl kuo aukštesnių pozicijų. Tiesa, pašnekovas neslepia, kad absoliučioje įskaitoje varžytis bus išties sunku, mat čia šiemet startuoja itin greiti varžovai su kur kas pranašesne technika. Tačiau prieš „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybas Zarasuose vykusiuose testuose savo galimybes pasitikrinusi ekipa jaučiasi užtikrinta.

Kiek neramiau gyvena tik Justo Simaškos ir Aurimo Kropo duetas. Jie trečiadienį patyrė šiokį tokį incidentą, tačiau bandys suspėti suremontuoti automobilį iki techninės komisijos darbo pabaigos.

Alfonso Rakausko nuotr./Testų akimirka
Alfonso Rakausko nuotr./Testų akimirka

„Dabar mums gavosi tikras maratonas – jau penktą savaitgalį reikės sėsti į automobilį. Prieš tai buvo Kelmės ralis, buvo testai, treniruotės, lenktynės Palangoje su kita mašina, dabar vėl sėdome į „Mitsubishi“ ir turėjome testus. Dabar mes jau čia, Rokiškyje. Nusiteikę esame kovingai. Neslėpkime to, kad „Samsonas Rally Rokiškis“ yra vienas iš mėgstamiausių ralių Lietuvoje ir sulaukia labai daug žiūrovų, todėl tikimės didelio palaikymo.

Susirinko labai stiprūs dalyviai – pasaulinio lygio žvaigždės. Vaidoto Žalos, Nikolajaus Gryazino ar Teemu Asunmaa trejetukas yra labai stiprus, galbūt mums net neįkandamas. Bet turime kitą grupę, kurioje mes tikrai kovosime. Tai ir Martynas Samsonas, Janis Vorobjovs, Dominykas Butvilas, Vytautas Švedas, Ramūnas Čapkauskas, labai stiprus Estijos lenktynininkas Ranno Bundsen, todėl bus tikrai daug gražių vaizdų ir veiksmo. Na o mes laukiame Jūsų visų palaikymo“, – sakė „Viada-Multi FX“ komandos atstovas Giedrius Notkus.

Ketvirtadienį prieš techninę komisiją rokiškėnai ir miesto svečiai „Viada Multi FX“ komandos ralio automobilius galėjo išvysti „Viada“ degalinėje. Čia technika buvo atgabenta ypatingai progai – Rokiškyje duris atvėrė visiškai nauja, jau 124-oji šalyje „Viada“ degalinė.

„Mes su Giedriumi susipažinome gal prieš dešimt metų. Jis toks labai aktyvus, šiltas žmogus, tai pamažu ir mes vis pradėjome domėtis tuo sportu, remti Giedrių. Atsirado ralis, atsirado 1000 km lenktynės. Juk autosportas ir degalinė ir šiaip yra artimos viena kitai sąvokos. Kiti mūsų konkurentai irgi remia auto ar moto sportą tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje, todėl mes irgi negalime atsilikti. Stengiamės remti ir planuojame bendradarbiauti ateityje.

Komandos nuotr./Renginio akimirka
Komandos nuotr./Renginio akimirka

Mes labai derinome šitą atidarymą, kad jis sutaptų su ralio varžybomis. Nežinojome, ar pavyks laiku gauti visus dokumentus, licencijas, tačiau viską spėjome ir šiandien čia turime puikią šventę.

Ta proga visą savaitgalį suteiksime dešimties centų nuolaidą degalams, 50 procentų nuolaidą maistui ir kavai, yra specialios kainos plovyklai. Maisto ir plovyklos kainos tokios išliks visą rugpjūtį“, – pasakojo „Viada LT“ Mažmeninės prekybos direktorius Vytautas Bacevičius.

„Samsonas Rally Rokiškis“ bus ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos ralio čempionato etapas. Taip pat čia vyks ir „Baltic Rally Trophy“ etapas. Iš viso per dvi dienas ralio dalyviai turės įveikti 16 greičio ruožų ir beveik 140 km distanciją.

Daugiau informacijos apie bilietus į renginį, varžybų dienotvarkę bei kitą informaciją galite rasti organizatorių puslapyje www.samsonasrally.com

VIDEO: „Viada“ degalinės atidarymas Rokiškyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius