Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienintelė vandens formulių F2 Pasaulio čempionate dalyvaujanti moteris: visada malonu įveikti vyrus

Zarasuose šį savaitgalį vykstančiame vandens formulių F2 Pasaulio čempionate iš visų planetos elitui priklausančių sportininkų išsiskiria Bimba Sjoholm. Tai – vienintelė moteris, dalyvaujanti šiose prestižinėse varžybose.
Bimba Sjoholm
Bimba Sjoholm

„Tai yra sunkus ir pavojingas sportas, kuriame varžosi beveik vien vyrai. Bet aš šiame sporte esu nuo 12 metų. Todėl niekuo vyrams nesusileidžiu“, – tvirtino sportininkė.

Puikiai startavusi F2 Pasaulio čempionate ir pirmajame etape Peurunka mieste (Suomija) užėmusi 3 vietą, vėliau švedė patyrė nesėkmių virtinę. Po 4 čempionato etapų bendroje įskaitoje 9 vietoje esanti sportininkė pasiryžusi Zarasuose nutraukti nesėkmingą seriją.

„Nors aš esu moteris ir vienintelė varžausi su vyrais, mes visi turime vienodas galimybes laimėti – mes plaukiame su panašiais kateriais, turime tokius pat variklius. Kita vertus turiu prisipažinti, kad kai vandenyje pavyksta įveikti vyrus, kažkur giliai širdyje būna geras jausmas“, – juokėsi B. Sjoholm.

34 metų moteris prisipažino gatvėse esanti nekokia vairuotoja. Bet jai tai netrukdo su vandens formule skrieti 180 km per val. greičiu ir būti šio sporto elite.

„Vairuodama automobilį, aš esu tragiška vairuotoja. Jei netikite, galite paklausti mano komandos. Vandenyje – visai kitas reikalas. Kur kas smagiau plaukti formule nei važiuoti su mašina. Aišku, būtų smagu geriau vairuoti automobilį, bet tai yra tik transportas. Tuo tarpu vandens formulės yra mano aistra“, – pasakojo švedė.

Zarasuose šį savaitgalį vykstantis vandens formulių F2 Pasaulio čempionatas kulminaciją pasieks sekmadienį. Varžybose dalyvauja 20 geriausių planetos vandens formulių pilotų. Tai – pirmas kartas, kai tokio lygio F2 čempionatas rengiamas Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius