Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtualios merginų lenktynės keliasi į Vilniaus „Simuliatorių akademiją“

„Spindinti Raudona“ – tai jau trečius metus organizuojamas renginių ciklas, kurių išskirtinis bruožas – prie simuliatoriaus vairo sėda tik merginos. Renginys prieinamas kiekvienai vairuojančiai, čia nebūtinas specialus pasiruošimas, nereikia automobilio, nes viskas vyksta virtualioje trasoje, tad rizika čia kainuoja tik „Restart“ mygtuko paspaudimą nesėkmės atveju, rašoma pranešime spaudai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Gailutės Ulozaitės nuotr.

Šis renginys - virtualios automobilių varžybos, vykstančios „Time Attack“ principu. Tai žiedinių lenktynių formatas, kuriame dalyvės varžysis ne dėl aukštesnės pozicijos rikiuotėje, o stengsis užfiksuoti kuo geresnį rato įveikimo laiką.

Naujame renginių sezone numatytas naujas varžybų formatas: 8 varžybų etapai skirtinguose miestuose – Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. Varžybų metu virtualiai dalyvės nusikels vis į skirtingą šalį ir į naują lenktynių trasą.

Gailutės Ulozaitės nuotr./Renginio akimirka
Gailutės Ulozaitės nuotr./Renginio akimirka

Spindinti Raudona #Prancūzija

Spalio mėnesį Kaune „Simuliatorių akademijoje“ startavo pirmasis „Spindinti Raudona“ etapas. Dalyvės buvo suskirstytos į du pogrupius, o dabar veiksmas kelsis į sostinę.

Kiekvienai dalyvei šiame renginyje skiriamas vienas bandomasis važiavimas ir du įskaitiniai. Vėliau iš kiekvieno pogrupio 3 greičiausios dalyvės varžosi TOP finale, kuriame paaiškėja greičiausios merginos. Visos dalyvės trasoje važiuoja vienodais galu varomais automobiliais.

Pirmame etape pirmąją vietą iškovojo Indrė Senkutė-Gedgaudienė, antrą vietą užėmė Žymantė Kranauskaitė, o trečia vieta atiteko Augustei Rupšytei. Varžybos vyko Prancūzijoje esančioje „Paul Ricard“ trasoje. Tai žymi Formulės-1 trasa, netoli Marselio, Prancūzijoje.

Gailutės Ulozaitės nuotr./Renginio akimirka
Gailutės Ulozaitės nuotr./Renginio akimirka

Spindinti Raudona #Italija

Jau šį šeštadienį, lapkričio 23 d. antrasis merginų susitikimas vyks Vilniaus „Simuliatorių akademijoje“. Varžybos virtualiai nusikels į legendinę Italijos Formulės 1 trasą „Autodromo Nazionale di MONZA“.

Į varžybas jau užsiregistravo 22 dalyvės, 11 iš jų dalyvaus pirmą kartą. Renginių tikslas – suvienyti vairuojančias moteris į draugišką bendruomenę, skatinant vairavimo įgūdžių tobulinimą ir praleisti laisvalaikį kitaip.

Daugiau organizatorių informacijos ir aktualias naujienas rasite „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius