Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wellman rally team“ išvyko į Europos ralio čempionato etapą Estijoje

„Geriausi keliai raliui pasaulyje. Tai lyg Suomijos ir Naujosios Zelandijos kokteilis“, – taip Europos ralio čempionato etapo „Rally Estonia“ greičio ruožus apibūdino ERC sporto vadovas Žanas Pjeras Nikolas.
Treniruotės prieš ralį
Treniruotės prieš ralį / Komandos nuotr.

„Sulaukiau geriausios metų savaitės“, – išvykdamas iš Vilniaus spindėjo džiaugsmu „Wellman Rally Team“ šturmanas Ramūnas Šaučikovas, su pilotu Martynu Samuičiu jau ketvirtadienį pradėsiantys susipažinimą su 15 greičio ruožų, kurių bendras ilgis 231 km.

Komandos sunkvežimyje į Estiją iškeliavo ne tik lenktyninis automobilis ir instrumentai. Estijos ralyje „Wellman Rally Team“ ruošiasi sunaudoti 360 litrų specialaus kuro, kurio litras kainuoja apie 20 litų. Parengta 20 naujų padangų (vienos kaina 1200 Lt) bei visas reikalingiausių atsarginių dalių komplektas.

Kas laukia jau antrame Europos ralio čempionato etape startuosiančių lietuvių ir jų „Production Cup“ įskaitoje dalyvaujančio „Mitsubishi Lancer Evo X“? Tai 66 greičiausi Europos ralio ekipažai, iš jų net 22 dalyvauja „Production Cup“ įskaitoje ir sudarys milžinišką konkurenciją „Wellman Rally Team“ sportininkams.

Palyginimui, prieš kelias savaites Lietuvoje ir Lenkijoje vykusiame Pasaulio ralio čempionate, šioje įskaitoje konkuravo tik 7 automobiliai.

Komandos nuotr./Treniruotės prieš ralį
Komandos nuotr./Treniruotės prieš ralį

Laukia ir tikslas išsilaikyti geriausiųjų penkioliktuke „Production Cup“ čempionate, tačiau jis nėra lengvai pasiekiamas.

„Nei vieno ekipažo negali iš anksto nurašyti. Mums būtinai reikia finišuoti ne žemiau kaip 8-10 vietoj savo klasėje ir nors vieną dieną baigti 7 vietoje. Taigi, kaip visada, reikia finišo ir kuo daugiau taškų.

Nežengiame lengviausiu keliu, todėl suprantame, kad pirmaisiais dalyvavimo Europos čempionate metais tikėtis pergalės būtų pakankamai įžūlu, bet niekuomet nežinai ko laukti šiame sporte, kol nebaigi paskutinio greičio ruožų kilometro “, –  rimtai vertino savo komandos galimybes M.Samuitis.

Komandos nuotr./Treniruotės prieš ralį
Komandos nuotr./Treniruotės prieš ralį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius