-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„WinArt“ pasiūlė būdą nemokamai dalyvauti 1 000 km lenktynėse

Jokio startinio mokesčio 1 000 kilometrų lenktynėse, sportinis automobilis, pilnas aptarnavimas ir apmokėtos pragyvenimo išlaidos – tai ne svajonė. Toks prizas žadamas Kačerginės „Nemuno žiede“ rengiamų bandymų nugalėtojams.
Lenktynių akimirka
Lenktynių akimirka

Autoserviso „WinArt“ iniciatyva automobilių sporto gerbėjams, mėgėjams ir profesionalams savo jėgas siūloma išbandyti 1 000 km lenktynių bandymuose. Juose gali dalyvauti visi asmenys nuo 16 metų, kurie turi patirties automobilių sporte, sporto dispanserio pažymą LASF licencijai gauti, homologuotą aprangą, sveikatos draudimą.

Dalyviai bus skirstomi į dvi grupes – mėgėjų ir sportininkų. Visi dalyviai gaus „WinArt Test pilot“ marškinėlius, testų diplomą, 15 ar 20 procentų nuolaidą „WinArt“ autoservise.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Lenktynių akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Lenktynių akimirka

Bandymai bus vykdomi Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Dalyvių laikai bus fiksuojami chronometravimo įranga ir skelbiami gyvai internete. Automobiliai – BMW E30 ir BMW E46 su saugos lankais. Naudojamos padangos – „Semi Slick“ tipo. Renginio metu padangų slėgis bei degalų kiekis bake bus tikrinamas kas antrą važiavimą.

Kiekvienas dalyvis turės teisę trasoje įveikti septynis ratus. Pirmasis ratas skirtas apšilimui, po jo laukia penki greiti ratai rezultatui ir dar vienas ratas lėtėjimui. Iš kiekvienos grupės penki greičiausi dalyviai keliaus į finalą. Jame bus išrinktas greičiausias arba greičiausi pilotai.

Jei dalyvių bus 15, laiminga vieta atiteks vienam asmeniui, jei 25 – 2 dalyviams, jei 35 – 3 pilotams. Šie laimėtojai iškovos teisę startuoti 1 000 kilometrų lenktynėse Palangoje. Į bandymus nesusirinkus 15 dalyvių, starto mokestis bus grąžintas ir bandymai nevyks.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Lenktynių akimirka
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Lenktynių akimirka

Bandymų laimėtojų laukia ne tik nemokamas startas 1 000 km lenktynėse, bet ir galimybė už dyką gauti automobilį varžyboms. Automobilis – „BMW WinArt E24 3.0 Turbo“ arba jo atmosferinė versija. Tai nuspręs patys nugalėtojai. Bandymų organizatoriai būsimuosius dalyvius paruoš LASF licencijos gavimui. Kelionė į varžybas vyks komandos transportu, maršrutu Kaunas-Palanga-Kaunas.

Nugalėtojai taip pat bus aprūpinti maitinimu, SPA paslaugomis prie jūros, nakvyne, gaiviaisiais gėrimais, dviem VIP leidimais. Alkoholio vartojimas bus griežtai kontroliuojamas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Kvalifikacijos akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Kvalifikacijos akimirka

Norintys dalyvauti bandymuose, skirtuose laimėti šansą nemokamai startuoti 1 000 km lenktynėse, privalo sumokėti 300 eurų mokestį.

Dalyviai paraiškas gali siųsti elektroniniu paštu arturas@winart.lt. Daugiau informacijos apie renginį galima gauti telefonu +37069933888.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius