Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žemaitijos rudens“ ralis išaiškins Lietuvos ralio čempionus (Atnaujinta 19:25)

Kelmės apylinkėse startavo paskutinis šių metų ralis Lietuvoje – „Žemaitijos ruduo 2010“. Vienos dienos trukmės ralis išaiškins šių metų Lietuvos ralio čempionato nugalėtojus.
Vytautas Švedas
Vytautas Švedas

Daugelyje klasių prieš šį etapą nugalėtojai dar nėra aiškus – keliose grupėse dėl čempiono titulo varžosi net keturi ekipažai. Pergalė ypač reikalinga V. Švedui, kuriam laimėjimas užtikrintų pergalę ir N4 klasėje – joje net keturi ekipažai dar turi šansų tapti Lietuvos čempionais.

Atnaujinta 11:06: Po pirmų trijų greičio ruožų pirmauja Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas su „Mitsubishi Evo IX“ automobiliu. Vos 19 sek. nuo jo atsilieka Rokas Lipeikis. Toliau, Deividas Jocius, Audrius Višniauskas, Martynas Samuitis ir Ramūnas Čapkauskas. Beje, visi šeši pirmaujantys vairuoja „Mitsubishi Evo“.

Atnaujinta 14:30: Po šešto greičio ruožo lyderiu įskaitoje tapo Roko Lipeikio ir Ingos Lipeikytės ekipažas. Jie 20 sek. lenkia Martyno Samuičio „Mitsubishi Evo“. Trečias važiuoja Audrius Višniauskas, nuo Lipeikių jis atsilieka jau puse minutės. Deja, neturime žinių kas nutiko Vytautui Švedui – jo tarp dešimties greičiausių ralio dalyvių nėra.

Atnaujinta 15:17: Iki penktojo greičio ruožo pirmavę Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas buvo priversti pasitraukti iš kovos. Ši nesėkmė praktiškai užkirto kelią ekipažui siekti ne tik N4 klasės čempionų vardų (jie buvo savo klasės lyderiai), bet turbūt net ir nustums juos į ketvirtą vietą. Užtat kova dėl antros vietos ir galbūt pergalės čempionato N4 klasėje bus labai atkakli. Kol kas ralyje antrą vietą užima Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo ekipažas (atsilieka nuo lyderių 25,4 sek.), treti – Audrius Višniauskas ir Edvinas Pagirskas (32,9 sek.), ketvirti – Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas (38,8 sek.). Visi trys ekipažai važiuoja “Mitsubishi Lancer EVO IX” automobiliais.

Atnaujinta 17:55: Po devintojo greičio ruožo lyderiai nesikeičia – pirmauja Lipeikis, antras Samuitis, trečias Višniauskas. Dvejais ratais varomų automobilių grupėje pirmauja Martynas Samsonas su BMW 320. Absoliučioje įskaitoje jie penkti. Taip pat dviem ratais varomas VAZ  2105 su Dovilu Čiutele už vairo grupėje nusileidžia tik Martynui, o absoliučioje įskaitoje yra devinti. Iki finišo lieka paskutiniai du greičio ruožai.

Atnaujinta 19:25: Greičiausi lenktynininkai jau kirto „Žemaitijos Rudens“ ralio finišo liniją. Galime pasveikinti Roką Lipeikį su dar viena pergale. Antras – Martynas Samuitis, trečias Andrius Višniauskas. Visi Lietuvos ralio čempionato nugalėtojai išaiškės vos tik likę dalyviai kirs finišo liniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius