Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 17 /22:42

Vaidoto Žalos komandos nariai Argentinoje buvo apvogti

Didžiają dalį Dakaro dykumų maratono įveikusi, tačiau dėl gedimo pasitraukusi „Agrorodeo“ komanda jau susikrovė daiktus ir ruošiasi skrydžiui namo. Tačiau ekipai Argentinoje ne viskas klojosi sklandžiai.
„Agrorodeo“ komanda ruošiasi kelionei į Lietuvą
„Agrorodeo“ komanda ruošiasi kelionei į Lietuvą / Tomo Markelevičiaus/15min.lt nuotr.

Sekmadienį komandos techninės pagalbos automobilis „Scania“ ir lenktyninis „Seat Leon Dakar“ pakrauti į laivą, kur bene mėnesį plauks iki Prancūzijos. Tuo metu komandos nariai į Lietuvą skris lėktuvu.

Tačiau į tėvynę „Agrorodeo“ ekipažas gali grįžti ne pilnos sudėties. Darius bei Aidas Biesevičiai ir Rimas Granskas buvo praradę savo pasus – jie dingo viešbutyje, vėliau mįslingai atsirado.

Visus asmeninius daiktus, lagaminus, krepšius, dėtuves atidžiai patikrinę mechanikai visų trijų, vienoje vietoje laikytų pasų pasigedo po vizito Rosarijo mieste. Komanda čia buvo apsistojusi viešbutyje. Manoma, kad pasai galėjo dingti būtent iš kambario. Jokie kiti daiktai neprapuolė. Mechanikai apie vagystę pranešė policijai.

Kai policija apsilankė viešbutyje ir ėmė apklausinėti darbuotojus, mechanikų pasai staiga atsirado. Dingę dokumentai vis dar buvo viešbutyje.

Jeeeeeee! Atsirado mechanikų pasai. "Neva" atsirado viešbutyje, kai policija ėmėsi apklausos. Tikėkimės jie spės grįžti į Rosario ir atvykti į oro uostą iki skrydžio.

Posted by BEE Dakar on Sunday, 17 January 2016

Komandos vedlys Argentinoje Marcelo Rolando dar prieš kelionę įspėjo, kad būtent Rosarijo mieste yra pats didžiausias nusikalstamumas visoje Argentinoje. Lietuviškai kalbantis argentinietis netgi nerekomendavo paso pateikti policijos pareigūnams, jei aplink nėra liudininkų, galinčių šį faktą patvirtinti.

Kadangi mechanikams atsirado papildomų rūpesčių, sportinį „Seat Leon Dakar“ iki uosto turėjo nuvairuoti šturmanas Saulius Jurgelėnas, o prie vilkiko „Scania“ vairo sėdo pilotas Vaidotas Žala.

Vilniaus oro uoste „Agrorodeo“ komanda turi leistis vėlų pirmadienio vakarą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius