-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 įdomiausių faktų apie „Fiat Multipla“, kurių nežino net ir tikri automobilių fanai

Šiais laikais sunku surasti žmogų, nežinantį automobilio „Fiat Multipla“. Vieni šešiavietį vienatūrį vadina šiltnamiu (dėl neproporcingai didelių langų), kiti baisiausiu pasaulio automobiliu – šis modelis ne kartą gavo tokią nominaciją.
Fiat Multipla
Fiat Multipla / Autoplius.lt
Temos: 2 Autoplius.lt Fiat

Netgi sklando gandai, į pragarą patekę prisidirbę politikai bei kiti piktavaliai žmonės ten sutiks ne tik „Pontiac Aztek“ dizainerį bei 3 serijos BMW savininkus, kurie savo niekuo neišsiskiriančias „kregždes“ bei „chuligankes“ puošia M lipdukais, bet ir italą, projektavusį „Multipla“ kėbulo linijas.

Tikrų automobilių gerbėjai yra girdėję daugybę legendų apie kultinį „Fiat Multipla“. Štai keletas įdomiausių, niekur negirdėtų faktų apie šį automobilį.

  1. Nuo pirmadienio iki penktadienio Dievas kūrė pasaulį. Šeštadienį Dievas nusprendė sukurti Chucką Norrisą, o sekmadienį – „Fiat Multipla“.

  2. Kai „Fiat Multipla“ atvažiuoja į degalinę, ji nepasipildo degalų. Ji degalais papildo degalinę.

  3. „Fiat Multipla“ yra neapsakomai erdvus automobilis. Jo daiktadėžėje telpa 3 lysvės pomidorų, 4 trilitriniai stiklainiai raugintų agurkų, atsarginis ratas ir žydintis pinigų medis. Negana to, Kalėdų senelis „Multiplos“ nesirenka tik todėl, kad beribėje erdvėje nepasimestų visos geriems vaikams skirtos dovanos.

  4. „Fiat Multipla“ yra greičiausias automobilis pasaulyje. Jis gali išvystyti ne tik šviesos, bet ir tamsos greitį. Ne veltui sakoma, jog greičiausias kelias į moters širdį – tik su „Fiat Multipla“.

  5. „Fiat Multipla“ plauti nereikia. Purvas prie šio automobilio tiesiog nenori prilipti.

  6. Kodėl “Fiat Multipla” yra 6 kartus geresnis už greičiausią pasaulio automobilį „Bugatti Chiron“. Atsakymas: „Multiploje“ telpa net 6 kartus daugiau merginų.

  7. Mokslininkai tiki, jog Mendelejevo cheminių elementų lentelėje trūksta kažkokios medžiagos. Mat, jiems nepavyko išsiaiškinti, ką tiksliai vartojo „Multipla“ dizaineriai, kurdami šio automobilio priekį.

  8. Žmonės verkia ne dėl to, kad perpjovė svogūną, o dėl to, kad pamatė „Multipla“. „Multipla“ gali pravirkdyti net ir patį svogūną.

  9. Pasaulyje yra tik 2 dalykai be pabaigos. Tai – „Pi“ skaičius (3,14…) ir „Fiat Multipla“ remonto istorija.

  10. Kai už lango lyja, žinokite, kad kažkas paliko „Multipla“ lauke. Tai natūrali gamtos reakcija į „Fiat Multipla“ dizaino sprendimus.

Lankomiausiame transporto skelbimų portale Autoplius.lt kaip tik parduodamas įspūdingas „Fiat Multipla“ automobilis, pravarde „Paška“.

Toks automobilis neabejotinai paryškins jūsų asmenybę, pritrauks daugiau priešingos lyties dėmesio, o ir lenktynių festivalių organizatoriai jus su tokiu automobiliu pasitiks ištiestomis rankomis.

Daugiau „Fiat Multipla“ skelbimų galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius