Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1963 metų „Ferrari“ modelis tapo brangiausiu visų laikų automobiliu

Įvairūs apie automobilius rašantys leidiniai skelbia, kad 1963-aisiais pagamintas „Ferrari 250 GTO“ modelio automobilis privačiame aukcione buvo parduotas už 70 mln. JAV dolerių ir, tikėtina, tapo brangiausiai kada nors parduotu automobiliu, rašo agentūra „MarketWatch“.
Ferrari 250 GTO Berlinetta
Ferrari 250 GTO Berlinetta / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ferrari Aukcionas

Sandoris buvo privatus, taigi išsamesnė informacija nėra žinoma, nors žiniasklaida skelbia, kad naujuoju automobilio savininku tapo Ilinojaus valstijos verslininkas Davidas MacNeilas.

Šis automobilis 1964 metais laimėjo „Tour de France“ automobilių lenktynes. „Ferrari 250 GTO“ vertę drastiškai kelia ir tai, kad visame pasaulyje tebuvo pagaminti 36 šio modelio automobiliai.

Prieš tai didžiausia už automobilį paklota suma buvo 52 mln. JAV dolerių, kurie taip pat buvo sumokėti už „Ferrari GTO“ modelį. Tačiau specialistai pažymi, kad reti automobiliai savininkus galėjo keisti ir už dar didesnes sumas, bet apie sandorius paprasčiausiai buvo nutylėta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius