Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikos žvaigždė atliko neįtikėtiną triuką su „Chevrolet Sonic“ automobiliu

Amerikiečių lenktynininkas, profesionalus riedlentininkas, prodiuseris, aktorius ir realybės TV žvaigždė Robertas Stanley „Rob“ Dyrdekas su automobiliu „Chevrolet Sonic“ atliko įspūdingą triuką vadinamą „kick flip“.
Triukas
Triukas / autoguide.com nuotr.

37 metų ekstremalas su „Chevrolet Sonic“ šį triuką atliko riedlentininkų parke MTV kanalo laidos „Fantasy Factory“ filmavimo metu. 

Įsibėgėjęs automobiliu ir pašokęs nuo rampos R.Stanley „Rob“ Dyrdekas su „Chevrolet“ apsivertė ore 360 laipsnių kampu ir sėkmingai nusileido ant kitos rampos lydimas plojimų ir audringų šūksnių. 

„Kick flip“ puikiai žinomas triukas riedlentininkams, kurį nekart darė pats R.Stanley, bet iki šiol buvo sunku patikėti, kai tai atliekama automobiliu.

„Man tai neatrodė pavojinga ar baisu, – po triuko tikino R.Stanley. – Aš kasdien važinėju su „Chevrolet Camaro“ ir „Chevrolet Tahoe“, tad žinau šiuos automobilius. O sportinio „Chevrolet Sonic“ galingumas nesunkia leido atlikti šį triuką.“

Holivude gyvenančiam ekstremalui priklauso 21 pasaulio riedlenčių rekordas. Jis atliko ne vieną įspūdingą rekordinį triuką, nusifilmavo įvairiose reklamose, TV projektuose, šou.

15min.lt siūlo pasižiūrėti šį įspūdingą R.Stanley „Rob“ Dyrdeko triuką.

VIDEO: Rob Dyrdek Chevy Sonic Kick Flip car

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius