Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: išrinkti patikimiausi 2016 m. automobiliai JAV

Apklausus JAV vartotojus sudarytas 2016 m. patikimiausių JAV automobilių sąrašas. Apklausoje dalyvavo 33 500 JAV gyventojų, kurie savo automobiliu naudojasi mažiausiai trejus metus.
„Mercedes-Benz GLK“
„Mercedes-Benz GLK“ / Gamintojo nuotr.

Patikimiausiais pripažinti „Lexus“ modeliai. Antroje vietoje – „Porsche“ ir „Buick“. Verta atkreipti dėmesį, kad sąrašo gale atsidūrė „Land Rover“, „Jeep“, „Dodge“, „Smart“ ir „Ford“. Šiais automobiliai amerikiečiai skundėsi labiausiai.

Prieš metus JAV patikimiausių automobilių apklausos lyderių trejetukas atrodė kiek kitaip: KIA, „Porsche“ ir „Hyundai“.

Lyderiai atskirose klasėse

Prabangių visureigių kategorijoje daugiausia pagyrų sulaukė „Mercedes-Benz GLK“, tarp kompaktinių hečbekų – FIAT 500 ir MINI Cooper. Pačiais patikimiausiais kompaktinės klasės automobiliais įvardyti „KIA Soul“ ir „Ford C-Max“, o krosoveriais – „Volkswagen Tiguan“, „Honda CR-V“ ir „MINI Countryman“.

Apklausą atliko JAV rinkodaros agentūra „J.D. Power and Associates“, respondentai pasakojo apie savo vairuojamo modelio ypatumus. Kalbėjo apie dažniausius gedimus, įvykusius per garantinį laikotarpį. Remiantis šiais vertinimais, automobiliams už patikimumą buvo skiriami balai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius