Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aplinkkelį blokavo metalo barjeras: vilkikas jį peršoko, autobusas ir „Mersedesas“ – vos sustojo

Užmiesčio kelyje Marijampolės pakraštyje penktadienį paryčiais nuversta didžiulė konstrukcija visiškai blokavo eismą. Nufilmuota, kaip ši kliūtis tapo nemalonia ir pavojinga staigmena pirmiesiems su ja susidūrusiems vairuotojams.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Policijos nuotr.

15min skaitytojas pasidalijo vaizdo įrašu, kokia kliūtis penktadienį apie 6.45 val. laukė vairuotojų kelyje A5, Marijampolės aplinkkelio atkarpoje.

„Nukrito stulpas ant greitkelio“, – rašo liudininkas.

Stulpą, ypač patamsiais, iš tiesų primenanti kelio infrastruktūros metalinė konstrukcija atsidūrė ant važiuojamosios dalies ties vadinamuoju Vilkaviškio viaduku.

Iš autobuso filmuotoje medžiagoje matyti, kad vilkiko su puspriekabe vairuotojui šis barjeras tapo tikra staigmena: sustoti jis nespėjo, tad kliūtį tiesiog pervažiavo, tiksliau – peršoko.

Autobuso, iš kurio filmuota, vairuotojas buvo apdairesnis ir sumažino greitį laiku. Kaip tik tuo metu priešinga kryptimi skubėjo „Mercedes“ automobilis. Pastarojo vairuotojas tik per plauką išvengė smūgio.

VIDEO: Nufilmuota, kaip Marijampolės aplinkkelį uždarė parversta konstrukcija

Marijampolės apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėjas Renatas Siaurusaitis 15min papasakojo, kad sujudimas dėl šio incidento miesto pakraštyje kilo prieš 7 val., o išspręsti susidariusią situaciją ir atnaujinti eismą prireikė maždaug valandos.

Kol kliūtis buvo šalinama nuo važiuojamosios dalies, eismą reguliavo policininkai.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, greitkelio infrastruktūros konstrukciją paryčiais nuvertė transporto priemonė, kurios vairuotojas iš avarijos vietos pasišalino. Numatoma jo kelionės kryptis: Kaunas–Marijampolė–Suvalkai (A5).

Svarstoma, kad kaltininkas tikriausiai vairavo sunkiasvorį transportą, konstrukciją ant kelio galėjo nuversti ne tiesiogiai pats sunkvežimis, bet ir jo gabenamas didelių gabaritų krovinys. Neatmetama, kad konstrukciją nugriovęs vairuotojas net nepajautė, kokius padarinius jis sukėlė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius