Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi A7 Sportback“ dykumos smėlynai – ne bėda

„Audi“ fanus sužavėjo, praeitą savaitę pasirodžiusi „Audi A7“ reklama, kurioje A7 atrodo kaip visureigis, užtikrintai raižantis smėlynus.
„Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition“
„Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition“ / „Audi” nuotr.
Temos: 1 „Audi A7“

Kad ir kaip ten būtų, daugelis sutinka, kad smėlynai ne vieta keturių durų sedanui, nebent skaičiuotumėte „Mercedes-Benz GLE Coupe“ ar „BMW X6“ į šią kategoriją. Nors tai yra visureigiai, kad ir kaip tikėtumėte tuo, ką jums sako aplinkiniai.

Tačiau nereiktų pamiršti, kad visgi didelė darbą, šiame pasivažinėjime, vaidina vairuotojas.

Tačiau matyti šį A7 taip užtikrintai važinėjantį po dykumą, nesitikėtų nei vienas. Visgi atrodo, kad tokios klasės automobilis, nors ir turėdamas visų varančių ratų sistemą, užklimps po kelių metrų važiavimo.

Tačiau nereiktų pamiršti, kad visgi didelį darbą šiame pasivažinėjime vaidina vairuotojas. Juk važiuoti smėlynais reikia iš ties gerai mokėti.

Taigi, jeigu ir jūs norite būti toks kietas kaip šio A7 vairuotojas, ir pasivažinėti smėlynais su savo keturiais ratais varomu automobiliu, mokytis daug nereikės.

Pirmiausia, išleiskite pusę oro iš savo padangų, kadangi kuo minkštesnė padanga, tuo mažiau automobilis klimps gilyn į smėlį, stenkitės važiuoti jau kito automobilio išvažinėtais pėdsakais, panašiais kaip šiame vaizdo įraše, tačiau jeigu tokių nėra, jums reikės pasikliauti savo nuojauta.

Ir svarbiausia – nespauskite akseleratoriaus pėdalo labai staigiai, įsibėgėkite palengva, nes kitaip „užsikasite“. Pasitikėkite savo automobilio keturių varančių ratų sistema ir savo dešine pėda.

Taigi, kaip manote, ar šiame video didžiausią darbą suvaidino vairuotojas, ar visgi naujasis A7 bus pritaikytas ne tik gatvėms, bet ir dykumoms ?

VIDEO: The Audi A7 Sportback in Dubai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius