Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukštų svečių iš ES panaudoti BMW automobiliai Lietuvos pirkėjams kainuoja gerokai pigiau

Maždaug po mėnesio pasibaigs Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungos (ES) Tarybai, tačiau dalį prabangių automobilių, kuriais važinėja aukšto lygio svečiai, ir toliau matysime gatvėse – šiuos automobilius jau įsigijo turtingi klientai. Lapkričio 25 d. įgaliotoji BMW atstovė „Krasta Auto“ Užsienio reikalų ministerijai oficialiai perdavė paskutinius automobilius. Tuo pat metu modeliai, kurie renginiuose jau nebus naudojami, parduodami.
Pirmininkavimui ES skirti BMW automobiliai
Pirmininkavimui ES skirti BMW automobiliai / „Maniac“ nuotr.

Lipdukai bus pašalinti

Atpažinti per Lietuvos pirmininkavimą ES Tarybai naudotus automobilius gatvėje bus neįmanoma, mat visi skiriamieji ženklai bus pašalinti. Anot įgaliotosios šio gamintojo atstovės padalinio Vilniuje vadovės Rasos Klimavičiūtės, nuo visų pirmininkavimo ES Tarybai renginiams skirtų BMW automobilių, prieš juos parduodant, lipdukai privaloma tvarka buvo nuimti.

Nuo visų pirmininkavimo ES Tarybai renginiams skirtų BMW, prieš juos parduodant, lipdukai buvo nuimti.

„Šie lipdukai yra skirti tam, jog renginių metu būtų galima identifikuoti automobilius, kuriais yra vežami garbūs miesto svečiai“, – aiškino ji.

„Krasta Auto“ iš koncerno „BMW Group“ dar liepos mėnesį gavo oficialų leidimą 50 iš 180 BMW automobilių realizuoti Lietuvoje. Kaip 15min.lt pasakojo R.Klimavičiūtė, nedidelis skaičius automobilių dar laukia savo savininkų, tačiau didžioji dalis Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai renginiams skirtų automobilių jau realizuota.

Parduoda su didele nuolaida

Kaip pasakojo R.Klimavičiūtė, iš anksto šiais automobiliais pradėję domėtis pirkėjai turėjo plačias įrangos pasirinkimo galimybes ir galėjo susikomplektuoti BMW automobilius pagal savo poreikius. Likusi dalis pirkėjų, kurie kreipėsi šiek tiek vėliau, įsigijo tokios komplektacijos modelius, kokie buvo naudojami pirmininkavimo ES Tarybai renginiuose.

15min.lt žiniomis, automobilius pirkėjams buvo siūloma įsigyti su 15-20 proc. nuolaida. Koncernui juos bet kuriuo atveju reikėtų realizuoti, taigi vilniečiams suteikta galimybė parduoti dalį automobilių pastebimai pagerins „Krasta Auto“ šių metų rezultatus.

Vertina kaip įvaizdžio projektą

R.Klimavičiūtė nebuvo linkusi atskleisti informacijos apie tokių sandorių pelną. Ji patvirtino, kad ES pirmininkavimo renginiams skirtų automobilių pardavimai prisidės prie bendrų „Krasta Auto“ rezultatų, tačiau pabrėžė, kad visų pirma, tai yra kartu su koncernu „BMW Group“ vykdomas įvaizdžio projektas.

Pigiausias iš parduotų BMW automobilių – 3 serijos, o brangiausias – 7 serijos.

„Mes labai vertiname galimybę būti vieno iš svarbiausių valstybinės reikšmės įvykių dalimi ir tokiu būdu prisidėti prie savo šalies įvaizdžio gerinimo“, – kalbėjo ji.

BMW modelių, kuriuos siūloma įsigyti, gama plati. Pirkėjų poreikiai taip pat įvairūs, todėl nenuostabu, kad pigiausias iš parduotų BMW automobilių – 3 serijos, o brangiausias – 7 serijos.

Automobiliai puikiai įrengti. Pavyzdžiui, aštuonių laipsnių automatinės transmisijos, kurios 3 serijos sedanui kainuoja 7,5 tūkst. Lt, buvo sumontuotos beveik visuose (apie 90 proc.) ES renginiams skirtuose BMW automobiliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius