Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Automagistralė“ imasi lopyti greitkelį A1

Lietuvos magistrales ir greitkelius prižiūrinti valstybės įmonė „Automagistralė“ rengiasi bent truputį aptvarkyti labiausiai pažeistą greitkelio A1 asfaltą, nors itin intensyvaus eismo ruožui būtina išsami rekonstrukcija.
Greitkelis naktį
Greitkelis naktį / Sxc.hu nuotr.

„Automagistralė“ specialistai apskaičiavo, kad prasčiausias magistralės A1 ruožas driekiasi nuo išvažiavimo iš Kauno iki Sitkūnų, tai yra nuo 102 iki 114,8 km – čia magistralė A1 sutampa su „Via Baltica“, antradienį rašo „Lietuvos žinios“.

Bendrovės direktoriaus pavaduotojas vyriausiasis inžinierius Kazimieras Eirošius pabrėžė, kad įdubų gylis siekia net apie 4 centimetrus.

„Šiais metais ketiname provėžas frezuoti – nupjauti susidariusias asfalto bangas, bet toks remontas gana sudėtingas dėl kelių niuansų. 108,66 kelio A1 kilometre yra Apželdinimo tresto sankryža, joje apsisuka daug sunkiojo transporto priemonių. Iš esmės šią sankryžą reikėtų rekonstruoti“, – tvirtino jis.

Pasak K.Eirošiaus, lėšų sankryžos rekonstrukcijai jau seniai laukiama. Ilgiau delsti nebegalima, kitaip asfalto danga visiškai subyrės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius