Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoplius.lt portale parduodamas beveik „Ferrari“ už 20 tūkst. Lt

„Ferrari 328“ už 20 tūkst. Lt? Sunku patikėti žinant tikrąją tokių automobilių kainą – 1985-1989 metais gamintas modelis yra vertinamas ne mažiau kaip 150 tūkst. Lt. Tik automobiliuose geriau nusimanantys žmonės galėtų pastebėti, kad tai iš tikrųjų nėra „Ferrari“.
„Pontiac Fiero GT“, apsimetantis „Ferrari 328“
„Pontiac Fiero GT“, apsimetantis „Ferrari 328“ / Autoplius.lt nuotr.

Ši kokybiška itališko automobilio kopija padaryta iš „Pontiac Fiero GT“. Automobilis parduodamas Latvijoje, o jo savininkas teigia, kad tai – vienintelis toks egzempliorius šalyje.

Dauguma automobilio išorės perdarymų – buferiai, sparnai ir kitos dalys – gaminti rankomis. Kai kurios dalys, kaip ratai ar žibintai, panaudoti iš tikrojo „Ferrari 328“. Tačiau esminės dalys – variklis bei važiuoklė – likę iš paprastojo „Fiero GT“. 

Automobilio pardavėjas teigia, kad šis „Pontiac“ gatvėje atkreipia kiekvieno praeivio dėmesį. Kadangi automobilis jam jau atsibodo, pardavėjas žada svarstyti ir įvairius keitimo variantus. Skelbimą galite rasti paspaudę čia.

Tikrasis „Ferrari 328“ buvo gaminamas 1985-1989 metais Maranelo mieste Italijoje. Į jį buvo montuojamas 3,2 l darbinio tūrio V8 variklis, išvystantis 270 AG. 100 km/val. greitį automobilis pasiekia per 5,5 sek., o įsibėgėti gali iki 267 km/val.

Neįperkantys tikro „Ferrari 328“, jo išore dažnai apipavidalina „Pontiac Fiero GT“ modelį. Kai kurie „Toyota MR2“ dėl tokios pačios komponuotės, variklio viduryje ir galinių varančių ratų, taip pat „tampa“ „Ferrari“ modeliais. Tai – gerokai pigesnis variantas už tikro itališko superautomobilio pirkimą, tačiau ar tokios mašinos perdarymas bent mažyte dalele leidžia pasijusti vairuojant „Ferrari“, spręsti paliekame jums.

VIDEO: „Ferrari 328“ kopija Latvijoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius