Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avaringame kelyje „Via Baltica“ stiprinama eismo kontrolė

2013 metais tarptautinio greitkelio „Via Baltica“ ruože, kurį prižiūri Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos kelių patrulių kuopos pareigūnai, įvyko 110 techninių eismo įvykių ir 35 – įskaitiniai, kurių metu žuvo 5 asmenys (2 pėstieji eismo dalyviai, 2 vairuotojai, 1 keleivis).
Vilkiko ir „Alfa Romeo“ avarija kelyje „Via Baltica“
Asociatyvi nuotr.: avarija kelyje „Via Baltica“ / 15min.lt skaitytojo Rimvydo nuotr.

Policijos pareigūnai atsižvelgdami į tai, kad „Via Baltica“ kelyje yra intensyvus transporto priemonių eismas, dėl pakankamai tankiai apgyvendintos teritorijos vyksta ir pėsčiųjų judėjimas, taip pat dažnai įvyksta eismo įvykiai, kurių dalyviai yra krovininių transporto priemonių vairuotojai, šiame ruože nuolatos vykdo specialias tikslines priemones.  

Iš viso praėjusiais metais surengtos 7 tęstinės priemonės, kurių metu buvo vykdyta Kelių eismo taisyklių pažeidimų kontrolė. 

Šiemet ir toliau tarptautiniame greitkelyje „Via Baltica“ bus vykdomos prevencinės priemonės bei stiprinama eismo kontrolė. Nuo š. m. sausio 27 d. iki  vasario 26 d. ypatingas dėmesys bus skiriamas transporto priemonių važiavimo greičio, vairuotojų blaivumo ir kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų kontrolei. Taip pat bus vykdoma krovininių transporto priemonių vairuotojų vairavimo ir poilsio režimo kontrolė, krovinius gabenančių transporto priemonių patikra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius