Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW didžiuojasi pristatę „Active Tourer“ vienatūrį

BMW galiausiai nusprendė oficialiai pristatyti naują žaidėją rinkoje – pirmąjį šio gamintojo vienatūrį. Modeliui suteiktas „Active Tourer“ pavadinimas. Jis prekyboje pasirodys jau šį rudenį.
BMW Active Tourer
BMW Active Tourer / motorauthority.com

Nors BMW automobiliai visuomenėje siejami su galia ir dažniausiai galiniais varančiaisiais ratais, „Active Tourer“ žada sulaužyti nusistovėjusius stereotipus. Naujasis modelis bus varomas priekine ašimi, o galią į ratus perduos ekonomiški ir ekologiški varikliai.

Ekonomiškas ir ekologiškas

Į „Active Tourer“ automobilius BMW montuos trijų ir keturių cilindrų agregatus. Bazinis modelis turės 136 arklio galias išvystantį agregatą. Jėgainė šimto kilometrų atstumui nuvažiuoti sunaudos 4,9 litro benzino.

motorauthority.com/BMW Active Tourer
motorauthority.com/BMW Active Tourer

Tiesa, „Active Tourer“ nebus visiškai nekaltas vienatūris. Pirkėjai galės įsigyti ir modelį, varomą 236 arklio galių varikliu. Pakankamai aštrus variklis – taip pat ekonomiškas. Gamintojas deklaruoja, kad jo degalų sąnaudos šimtui kilometrų – 6 litrai.

Norintiems ne benzinu, o dyzelinu varomo automobilio, teks tenkintis vienu varikliu. Dyzelinis agregatas pasieks 150 arklio galių ir 330 Nm sukimo momentą.

Pasak BMW kompanijos, naujasis modelis žada tapti „Mercedes Benz B“ klasės alternatyva ir „Volkswagen Golf Plus“ konkurentu. „Active Tourer“ pasižymi praktiškumu ir yra gana erdvus. Jo bagažinės talpa siekia 468 litrus, o sulanksčius galines sėdynes, erdvė padidėja iki 1510 litrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius