-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalyvaukite 15min fotokonkurse „Vasara Lietuvoje? Smagu!“ ir laimėkite vertingus prizus

Dėl Covid-19 viruso grėsmių šią vasarą daugelis mūsų leidžiame Lietuvoje. Tačiau, juk šios aplinkybės tapo puikia galimybe ne tik pažinti savo kraštą, pamatyti tai, ko per skubėjimą neretai nematydavome, bet ir galimybė pakeisti savo keliavimo įpročius – išbandyti skirtingus keliavimo būdus. Neabejojome, kad daugelis atrado ar prisiminė malonumą, kurį teikia kelionės pėsčiomis ir dviračiais.
Kelionės po Lietuvą: lietuviškas pajūris
Kelionės po Lietuvą: lietuviškas pajūris / Lietuvos turizmo informacijos centrų asociacijos archyvo nuotr.

Jei esate vienas iš tų, kurie juda darniai, t. y. važinėja dviračiais, paspirtukais, vaikšto pėsčiomis, važiuoja viešuoju transportu, jūs jau laimėjote, nes gyvenate sveikesnį gyvenimo būdą ir esate draugiškas aplinkai.

Tačiau, dabar jūs dar turite galimybę laimėti foto konkursą ir gauti vertingą prizą – dovanų čekį apsipirkti sporto prekių parduotuvėje. Viso konkurse bus net 3 laimėtojai.

Fotokonkurso „Vasara Lietuvoje? Smagu!“ sąlygos

Fotografuokite savo aktyvų, darnų keliavimą – ­pėsčiomis, paspirtukais, dviračiais, viešuoju transportu.

Fotografuokite savo darnų keliavimą – pėsčiomis, paspirtukais, dviračiais, viešuoju transportu.

Keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ir kada ji padaryta (rašykite su lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir aprašymą siųskite adresu judetismagu@15min.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės ir el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.

Nuotraukas siųskite iki 2020 m. rugpjūčio 23 dienos. Nuotraukos bus publikuojamos portalo 15min rubrikoje „Darnus judumas“, konkurso fotogalerijose.

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai atrinks 5 (penkias) skirtingų autorių nuotraukas, kurios, jų manymu, geriausiai perteikia, atskleidžia darnų judumą.

Rugpjūčio 25 dieną rubrikoje „Darnus judumas“ paskelbsime fotokonkurso balsavimą, kuris truks iki rugpjūčio 28 d. imtinai.

Skaitytojai iš 5 fotografų atrinktų nuotraukų išrinks 3 (tris) labiausiai patinkančias.

Prizai. Šių nuotraukų autoriai ir taps nugalėtojais, kuriems ir atiteks: pirmos vietos nugalėtojui 100 Eur vertės dovanų čekis, antros ir trečios vietos nugalėtojams po 50 Eur dovanų čekiai apsipirkti sporto prekių parduotuvėje.

Nugalėtojų paskelbimas: Konkurso laimėtojai bus skelbiami konkursiniame tekste rugpjūčio 29 d. ir pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu.

Nugalėtojai prizus turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2020 metų spalio 30 d.

Dėmesio:

  • Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotam ir publikuotam viešai priklauso pačiam konkurso dalyviui.
  • Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms. Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia 15min teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa portalo nuosavybe.
  • Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.
  • Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais. Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portale 15min skiltyje „Darnus judumas“. UAB „15min“ darbuotojai konkurse dalyvauti negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius