Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalyvaukite JUDU konkurse ir laimėkite originalių prizų!

Jei žodžiai „darnus judumas“ vis dar skamba kiek neįprastai, puiki proga susipažinti artimiau. Nes iš tikrųjų kiekvienas esame judumo mieste dalimi. Juk į darbą, studijas, ar kitur Vilniuje kasdien keliaujate viešuoju transportu, dviračiu, elektriniu paspirtuku, automobiliu ir kitaip. O kaip? Kviečiame dalyvauti SĮ „Susisiekimo paslaugos“ organizuojamame konkurse ir laimėti originalių prizų.
JUDU konkursas
JUDU konkursas kviečia vilniečius dalyvauti laimėti originalius prizus

Vilnius, kaip ir kiti Europos miestai, rugsėjo 16-22 d. mini Europos judumo savaitę ir kviečia visus judėti darniai bei išbandyti įvairius keliavimo po miestą būdus. Kad ir kaip keliaujate po miestą, dabar turite progą apie tai papasakoti (ir parodyti!) ne tik savo socialinių tinklų draugams, bet ir visiems kitiems.

JUDU konkurso sąlygos

Konkursas vyksta SĮ „Susisiekimo paslaugos“ feisbuko puslapyje. Užsukę į jį išsirinkite geriausiai jūsų judumo mieste dvasią atspindintį vizualą ir dalinkitės (share) juo ant savo feisbuko sienos. Komentare po konkurso įrašu parašykite, kokį statusą pasirinkote.

Visi konkurso dalyviai varžosi dėl puikių prizų – JUDU džemperių, atvėsusiomis rudens dienomis itin praversiančių termo puodelių, „Bolt“ šalmų ar pavežėjimo paslaugų kuponų. Konkurso nugalėtojai bus paskelbti rugsėjo 25 d., išrinkus juos atsitiktine tvarka.

Judumo savaitę – daugybė renginių

Rugsėjo 16-ąją startavę Europos judumo savaitei skirti renginiai Vilniuje tęsis iki rugsėjo 22 d. Šią dieną visa Europa mini kaip Dieną be automobilio – visos kelionės viešuoju transportu Vilniuje bus nemokamos. Tad tai puiki proga patikrinti, kaip stipriai pasikeitė miesto autobusai ir troleibusai.

Iki tol vilniečių ir miesto svečių laukia daug kitų Judumo savaitės renginių, kviesiančių ne tik teoriškai, bet ir praktiškai išsiaiškinti, kas gi yra tas darnus judumas ir kiek jo jau yra Vilniuje.

Daugiau informacijos apie tai, miestas juda ir judės dar daniau: www.judu.lt/vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius