Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeremy Clarksonas prisikalbėjo – reikalaujama atleisti jį iš „Top Gear“

Jeremy Clarksonas puikiai žinomas kaip liežuvio nenulaikantis tipas. Už kelis išsišokimus net teko lankytis teismuose, bet visus kartus jis buvo išteisintas. Tačiau po paskutinio išsišokimo, rodos, jo laukia didelės bėdos.
Jeremy Clarksonas
Jeremy Clarksonas / Stop kadras iš video siužeto

„Aš juos ištįsčiau iš namų ir nušaučiau matant jų šeimos nariams. Visus juos nušaučiau. Turiu galvoje, kaip jie drįsta streikuoti dėl atlyginimų, kai jau turi užsitikrinę dideles pensijas? Juk kai jie gyvens iš valstybės kišenės, mes visi sunkiai dirbsime!“ – komentuodamas darbuotojų streikus Didžiojoje Britanijoje sakė J.Clarksonas.

Televizijos laidoje „One Show“ pasirodęs Jeremy turbūt juokavo, tačiau darbuotojų sąjungos tokio humoro nesuprato. Nesuprato ir tūkstančiai televizijos žiūrovų. Pasak „Associated Press“, darbuotojų sąjungos generalinis sekretorius Dave'as Prentisas buvo priblokštas: „Tai yra didelis įžeidimas. Negalima to toleruoti!“

Jo vadovaujama sąjunga pareikalavo nedelsiant atleisti J.Clarksoną iš BBC – „Top Gear“ laidą rengiančio nacionalinio transliuotojo.

Į šias batalijas įsitraukė ir Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Davidas Cameronas. Pranešama, kad jis užtaria savo draugą J.Clarksoną. Pasak jo, Jeremy atsiprašė ir darbuotojų sąjungos, ir visos BBC.

VIDEO: Jeremy Clarkson on public sector strikes | The One Show - November 30th

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius