Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

COVID-19 Raseinių „Regitroje“: stabdoma padalinio veikla

„Regitros“ Raseinių padaliniui valymo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojui buvo nustatytas COVID-19. Šiame padalinyje dirba du „Regitros“ darbuotojai, todėl gavę Nacionalinio visuomenės sveikatos centro rekomendacijas nuo šiandien laikinai stabdoma Raseinių padalinio veikla, o čia dirbantys asmenys izoliuosis, skelbiama išplatintame pranešime.
Atvirų durų diena „Regitroje“ (2019)
„Regitra“ / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Daug dėmesio skiriame mūsų darbuotojų ir klientų apsaugai, todėl tikimės, jog kolegoms COVID-19 virusas nebus patvirtintas. Aktyviai bendradarbiaujame su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir teikiame visą reikalingą informaciją“, – sako „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Su iš anksto užsiregistravusiais klientais netrukus bus susisiekta asmeniškai. Apie atnaujintą padalinio veiklą bus pranešta atskiru pranešimu.

Primenama, kad daugelį „Regitros“ paslaugų galima atlikti internetu www.regitra.lt. Nuotoliniu būdu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, bet ir užregistruoti Lietuvoje eksploatuotą automobilį ar pranešti apie jo pardavimą, užsisakyti naujus numerio ženklus bei kt. Elektroniniai užsakymai pristatomi į siuntų savitarnos terminalus arba per kurjerį pageidaujamu adresu visoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius