Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt geriausių darbo vietų, susijusių su automobiliais

JAV interneto portalas Jalopnik.com nepatingėjo ir sudarė dešimtuką geriausių darbo vietų, kurios susijusios su automobiliais. Kaip manote, ar dešimtukas teisingas?
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Darbas

10. Dešimtuką pradeda darbovietė, kurioje reikia surinkinėti superautomobilių variklius. Vargu ar yra tikrų automobilių entuziastų, kurie nenorėtų prisidėti surenkant „Ferrari“ ar „Lamborghini“ variklius. Tačiau, noro nepakanka, tam reikia ir kruopštumo.

9. Kita geriausia darbo vieta, tai klasikinių automobilių restauratorius. Galimybė išardyti seną ir sudulkėjusį automobilį, kurį reikia prikelti naujam gyvenimui. Tai ne tik puikūs pinigai, tačiau ir galimybė pasikapstyti po tikrąją automobilizmo istoriją.

8. Kas norėtų būti „General Motors“ vadovu, pakelkite ranką. Aštuntoje vietoje būtent ši darbo vieta. Įsivaizduokite, valdote didžiausią pasaulyje automobilių gamintoją, gaunate solidžią algą ir galimybę važinėti bet kuriuo koncerno gaminamu automobiliu.

7. Septintoji svajonių darbo vieta – „Formulės-1“ saugos automobilio vairuotojas. Šiame darbe jūs gaunate galimybę vairuoti labai galingą „Mercedes-Benz SLS AMG“, o per galinio vaizdo veidrodėlius matyti Fernando Alonso, Sebastianą Vettelį, Michaelį Schumacherį. Smagiausia tai, kad nei vienas iš jų neturi galimybės jus aplenkti.

6. Dešimtuką tęsia darbo vieta, pavyzdžiui „Mercedes-Benz AMG“ arba BMW M padaliniuose. Argi nebūtų šaunu, einant gatve ir pamačius vieną iš jūsų kurtų automobilių, savo draugams pasakoti įspūdžius kaip viskas gaminama. Populiarumas garantuotas.

5. Automobilių dizaineris. Puikus darbas, jeigu turite fantaziją. Žinoma, tam reikia ir sugebėjimų valdyti pieštuką. Smagu ne tik tai, kad galima pasireikšti fantazijai, tačiau ir tai, kad jūsų darbu gėrisi milijonai vairuotojų. Na, arba bjaurisi...

4. Ar gali būti geresnis darbas nei automobilių žurnalisto? Pasirodo gali, nes ši darbovietė užima ketvirtąją vietą. Tačiau tai tikrai puiki darbo vieta, nes galite išmėginti pačius naujausius automobilius, kol jie dar net nepasiekė pardavimo salonų. Taip pat jūs visada turėsite draugų, nes kai jie rinksis automobilį, neabejokite, būtinai pasiteiraus jūsų nuomonės.

3. Trečioje sąrašo vietoje „Formulės – 1“ komandos technikos direktoriaus pozicija. Tikrai puiki darbo vieta, ne tik dėl atlyginimo ar galimybės knistis po galybę skaičių. Jūs visada dėmesio centre ir turite galimybę bet kada prisiliesti prie kurios norite bolido vietos. Geriausia tai, kad po tokios patirties jus tikriausiai priims bet kuris automobilių gamintojas.

2. Antroji geriausia darbo vieta automobilių pasaulyje – superautomobilių bandytojas. Tai tikrai puiki darbo vieta, jeigu norite išmeginti pačius galingiausius ir brangiausius automobilius pasaulyje. Bet čia durys atviros tikrai ne visiems. Norint dirbti šį darbą, reikia būti ne tik puikiu vairuotoju, tačiau puikiai išmanyti ir automobilių inžineriją, gamybos specifiką ir net baigti specialius mokymus.

1. Ir galiausiai, pirmoji, svajonių darbo vieta. Tai lenktynininkas. Kas gali nesutikti, kad tai geriausia darbo vieta automobilių pasaulyje? Jūs esate tikra žvaigždė, gaunate milijoninį atlyginimą, nuolatos dalyvaujate vakarėliuose ir žinoma, vairuojate galingus automobilius ir konkuruojate su kitais. O kur dar pergalės euforija... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius