Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Duobė prie Klaipėdos virto spąstais: nukentėjo kelios dešimtys automobilių

Antradienio vakarą dėl lijundros Klaipėdos rajone eismo sąlygas apsunkino ir kelyje atsivėrusios duobės. Viena tokia kelyje Klaipėda–Šilutė tapo rimtu išbandymu vairuotojams. Pareigūnai sulaukė vienuolikos vairuotojų pranešimų apie prakirstas padangas.

Klaipėdietė Simona 15min teigė antradienio vakarą vykusi į Dituvą. Pakeliui, maždaug 4–5 kilometrai už Jakų žiedo, pastebėjo pakelėje kelis automobilius, mirksinčius avarinio sustojimo žibintais. Tačiau nesuprato, kas nutikę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Didžiausias padangų priešas - ne ledas: kas atlygins patirtus nuostolius

Grįždama moteris važiavo paskui savo vyro automobilį. Priekyje važiavęs vyras nepastebėjo duobės ir prakirto abu ratus. Moteriai pavyko išvengti nelaimės.

Kaip pasakojo Simona, tuo metu pakelėje buvo ir daugiau nukentėjusių. Duobė nebuvo pažymėta niekaip. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai. O filmuotoje medžiagoje galima suskaičiuoti bent dešimtį sustojusių automobilių.

Tą patį vakarą į vietą atvyko ir kelininkai. Duobė buvo užtaisyta.
Simona teigė, kad dėl incidento patyrė ne tik nuostolių, buvo sugaištas laikas, teko daug nepatogumų. Trečiadienį pora ėmė aiškintis, kas padengs jiems nuostolius.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė teigė, kad iš viso gauta 11 pranešimų iš įvykio vietos. Pažymima, kad ne visi nukentėję vairuotojai galėjo ir kreiptis į pareigūnus.

Sendvario seniūnė Loreta Urbutė teigė, kad šiuo keliu, pažymėtu 141 numeriu, rūpinasi Lietuvos automobilių kelių direkcija.

„Po didelių šalčių neretai atsiranda duobės. Ateina žmonės su pretenzijomis, grasinimais. Mums tenka būti mentoriais – išklausome, bandome susikalbėti. Yra draudimai, galimybė gauti kompensaciją. Mes galime tik nukreipti, kur reikia“, – aiškino L.Urbutė.

Simonos nuotr./Prakista padanga
Simonos nuotr./Prakista padanga

Trečiadienio popietę Simona jau žinojo, kad remonto darbai kainuos apie 200 eurų. Dėl šio įvykio ji kreipėsi į Lietuvos automobilių kelių direkciją. Jos atstovai paprašė šeimos sąskaitų ir teigė, kad pagal nustatytą tvarką prašymas atlyginti žalą bus svarstomas.

„Iš tiesų ne visi žmonės ir kreipėsi į pareigūnus. Kiti susitvarkė, pasikeitė padangas ir nuvažiavo. Kiti gal KASKO draudimą turi“, – svarstė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius