Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos gatvės vis dar pilnos vogtų automobilių

Dvi dienas trukusios operacijos, atliktos Omsko, Tiumenės ir Leningrado apskrityse, taip pat Tatarstane, Sankt Peterburge, metu sulaikyti 209 vogti arba ieškomi automobiliai.
Maskvos milicija
Maskvos milicija / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Maskva

Sankt Peterburgo mieste ir apskrityje buvo sulaikyti 84 automobiliai su pakeistais variklio ir kėbulo identifikavimo numeriais. 19 automobilių buvo sulaikyti, nes pripažinta, kad jų dokumentai suklastoti. 9 automobiliai buvo ieškomi „Interpolo“. Jų paieška inicijuota Belgijos, Bosnijos ir Hercegovinos,  Italijos, Rumunijos, Slovakijos teisėsaugos institucijų.

Omsko apskrityje konfiskuoti 7 automobiliai, kurie buvo ieškomi „Interpolo“. Aptikti 2 automobiliai su pakeistais identifikavimo numeriais ir vienas Vidaus reikalų ministerijos ieškomas automobilis.

Tiumenės apskrityje sulaikyta 14 automobilių. 2 iš jų yra ieškomi „Interpolo“, 4 – Rusijos Vidaus reikalų ministerijos, 12 iš sulaikytų automobilių yra pakeistais identifikavimo numeriais arba suklastotais dokumentais.

Tatarstano Respublikoje operacija „Auto-VIN“ vyko Kazanės, Naberežnyje Čelny ir Nižnekamsko miestuose. Sulaikyti 3 automobiliai, kurių ieško „Interpolas“. 4 automobiliai buvo pavogti Maskvoje arba jos apskrityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius