Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvikova su gamta: vėjas apvertė vilkiką

Stiprus vėjas gali kelti rimtą grėsmę sunkiasvoriams automobiliams. Tą įrodo situacija, kuri nufilmuota ant Hanseno tilto Aidaho valstijoje. Vėtra toje vietoje apvertė net kelis vilkikus, vienas įvykis buvo nufilmuotas, praneša tvnmeteo.tvn24.pl.
Vėjas apvertė vilkiką
Vėjas apvertė vilkiką / Youtube.com kadras

Viename Aidaho regione vėjo greitis siekė nuo 88 net iki 106 km/h. Būtent tokie gūsiai labiausiai ir gąsdino per Hanseno ir Perino tiltus virš Gyvatės upės važiuojančius automobilius. Pasirodė, kad net sunkiasvoriai vilkikai nėra saugūs.

Per kelias valandas įvyko net keturios avarijos, į kurias pateko dideli vilkikai su priekabomis, jas vėjas nustumdavo nuo tilto ir vartė. Viena situacija buvo nufilmuota, įraše matosi, kad vairuotojui dar labai pasisekė, nes jam pavyko išvengti smūgio į tilto atitvarus ir keliasdešimties metrų skrydžio į vandenį.

Eismo įvykiai atrodė gana pavojingi, tačiau tik vienas vairuotojas pateko į ligoninę, iš kur buvo išleistas dar tos pačios dienos vakarą. Visi likusieji, tuo metu važiavę automobiliuose, atsipirko išgąsčiu.

Vienas vairuotojas prisipažino manęs, kad žus. Vyras su porininku važiavo į Kaliforniją, iš kur turėjo vežti apelsinus.

VIDEO: Wind Blows Over Semi Truck On Snake River Bridge Twin Falls Idaho

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius