Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Ernis“ premjeroje apsilankė ir „Audi R8“

Londono kino Meka laikomoje Lesterio aikštėje (Leicester Square), kurioje sutelkti didžiausi ir garsiausi Londono kino teatrai, įvyko kino filmo „Ernis“ (The Wolverine) premjera. Be kviestinės publikos premjeroje buvo ir neįprastas svetys – superautomobilis „Audi R8“, rašoma gamintojo pranešime.
Hughas Jackmanas šalia „Audi R8 Spyder“
Hughas Jackmanas šalia „Audi R8 Spyder“ / („Audi“ nuotr.)

Jis puikavosi ant specialaus šalia raudonojo kilimo suręsto postamento. Šią garbingą vietą „Audi R8“ užėmė neatsitiktinai. Filme šiuo superautomobiliu važinėjo pats Ernis – ko gero garsiausias „iksmenų“ (X-Men) visatos herojus. Patekęs į šių laikų Japoniją ir netekęs savo stebuklingųjų galių, jis turi kovoti ne tik su galingais priešininkais, bet ir su savo pasąmonės demonais. Pirmą kartą gyvenime toks pažeidžiamas, išsekintas kovų su pavojingais priešais, palūžęs nuo psichologinės įtampos, jis privalės apsispręsti: mirti ar gyventi amžinai...

Premjeroje dalyvavo ir kitas „Audi R8“. Juo į šį išskirtinį kino seansą buvo iškilmingai atvežtas pagrindinio vaidmens atlikėjas H. Jackmanas.

Kitos filmo „Ernis“ žvaigždės – Willas Yun Lee, Rila Fukushima, Tao Okamoto, Famke Janssen ir režisierius Jamesas Mangoldas į premjerą atvyko ištaigingais „Audi A8“ limuzinais.

Nuo liepos 25 dienos Didžiosios Britanijos kino teatruose pradedamą masiškai demonstruoti kino filmą lydi bendra kino statytojų „20th Century Fox“ ir „Audi AG“ bendrovės reklaminė kampanija.  Galingasis R8 – ne vienintelis „Audi“, kurį matysime naujojoje kino juostoje. Čia dar važinėja bei neįtikėtinus triukus atlieka „Audi A8 L“ ir tam pačiam koncernui priklausančio italų motociklų gamintojo „Ducati“ supermotociklas „Diavel".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius